Pâlnie de separare
Pâlnie de separare
25 290 Ft

Pâlnie de separare

A választótölcsér kimondottan kétfázisú elegyek szétválasztásához használatos eszköz. A nagyon precíz és pontos szétválasztásban lesz segítségünkre a választótölcsér. A választótölcsérbe a már lekondenzálódott elegyünk nyugalmi állapotban jól elhatárolódik az eltérő fajsúly miatt, így a két fázis (olajfázis, vizesfázis) a leeresztő csap segítségével könnyedén és nagyon pontosan külön-külön edénybe lesznek leereszthetőek.

Bórszilikát üvegből (laboratóriumi minőségű üveg) készült választótölcsér kúpos ferde üvegcsappal és dugóval rendelkezik, mely ellenálló a savakkal és az alkohollal szemben is.

Fontos és hasznos segítség az illóolajat és hidrolátumokat otthon kinyerők számára.

Méretek: 250,500 és 1000 ml-es méretben kapható

Vásárolja meg most szuper áron Pâlnie de separare termékünket és válogasson további prémium minőségű magyar termékeink közül és máris élvezheti a hagyomány ízét! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1-3 munkanapon belül meg is érkezhet rendelése!

Garancia idő
1 év Garancia
Pe stoc :  3 db
25 290 Ft
vagy
14 napos visszavásárlási garancia

14 napos visszavásárlási garancia

Ingyenes főzési tanácsokkal látjuk el minden vásárlónkat!

Ingyenes főzési tanácsokkal látjuk el minden vásárlónkat, KATTINTSON IDE!

100% minőség, kiemelt garancia, megbízható webáruház!

100% minőség, kiemelt garancia, megbízható webáruház!

Rendelését akár 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk!

Rendelését akár 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk!

Calculator de credit comercial
În cazul plății în rate, plasați produsul în coș și alegeți ”Credit Cetelem Online” ca metodă de plată.
hazaipálinka.hu Kft. este mediator de credit al băncii Cetelem, Banca îsi rezervă dreptul de decizia creditară și de a hotărî doceumtentele necesare pentru decizia creditară. Banca acceptă codurile etice ale organizațiilor financiare.
Vă recomandăm urmatoarele accesorii
Pâlnie de separare leírása

Pâlnia de separare este un dispozitiv de laborator special utilizat pentru separarea amestecurilor bifazice. Când facem un ulei esențial sau hidrolat (apă de floare) vom obține 2 materiale cu proprietăți diferite. Unul este ulei esențial, celălalt este hidrosol, numit și apă de flori. Uleiurile esențiale sunt compuse din hidrocarburi care transportă ingredientele active liposolubile ale plantei și sunt complet volatile la temperatura camerei. Apa utilizată pentru distilare va conține, de asemenea, cantități mari de parfum util și componente medicinale. Cu toate acestea, în timpul distilării, aceste două materiale vor ajunge la unitatea noastră de răcire în același timp, unde vor fi apoi condensate, adică vor deveni lichide. În pâlnia de separare, amestecul condensat este bine separat deoarece au o greutate specifică diferită. Amestecul nostru va consta din 2 faze (fază uleioasă, fază apoasă) care pot fi drenate ușor și foarte precis în vase separate folosind robinetul de scurgere.

Pâlnia separatoare din sticlă borosilicată (sticlă de laborator) are un robinet conic din teflon oblic și un dop de sticlă care este, de asemenea, rezistent la acizi și alcool.

Este un ajutor important și util pentru cei care extrag ulei esențial și hidrați acasă.

Pâlnia de separare ne va ajuta cu o separare foarte precisă.

Pâlnie de separare adatai
Gyártó
Hazai Pálinka
Numar articol
10480
Masa
1 kg/db

Célunk, hogy teljeskörű tájékoztatást és kimagasló szolgáltatást nyújtsunk mindenkinek prémium minőségű termékeink mellett, a Hazaipálinka.hu-n nem érhetnek nem várt meglepetések! Szakértő kollégáink munkanapokon a +36-20/288-0871 telefonszámokon várják hívását és segítenek kiválasztani az Ön igényeire szabott terméket teljesen díjmentesen.

Nálunk nem kell attól tartania, hogy magára hagyjuk! A vásárlás után szakmai tanácsokkal látjuk el, ráadásul rendszeresen pálinkafőző tanfolyamokat tartunk, melyek különlegessége, hogy olyan komplex ismeretanyagot biztosít, melynek köszönhetően a résztvevők nem csak megtanulhatják, de meg is érthetik a minőségi pálinka készítésének folyamatát. Emellett a résztvevőknek a tanfolyamot követő egy héten belül leadott rendeléseikre 5%-os kedvezményt is biztosítunk minden termékünk árából! Tanfolyamainkat úgy alakítottuk ki, hogy kezdő és profi pálinkafőzők is élvezhetik előnyeit.

Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Tudta?

Ingyenes pálinkafőző választási tanácsadást adunk vásárlás előtt!

Ingyenes tanácsadást kérek!