Főzési tanácsok

Hazai pálinkafőző – Magyar gyártmány, kiváló minőség

2016.02.09 09:00
Hazai pálinkafőző – Magyar gyártmány, kiváló minőség

2011. November 17-e óta már kereskedelmi forgalomban is kaphatóak a 100%-ban Magyarországon készülő “Hazai” típusú pálinkafőző lepárlók, 12, 24, 35 és 48 literes méretekben.

Végre főzhetjük magyar lepárlókban a pálinkát!

Az új lepárlók a nagyobb falvastagságuknak, és az üstön, kupolán és hűtőn található merevítő bordáknak köszönhetően sokkal jobban ellenállnak a mechanikai behatásoknak, sérüléseknek, mint a korábbi modellek, ezáltal nem csak elméletben, de gyakorlatban is több évtizeden át jól használhatóak maradnak.

Formavilágukban megmaradtak a már jól bevált gömbszerű és szögletmentes alakzatoknál, ami a nagy tisztaságú (minimum 99,9%-os) vörösréz alapanyaggal együtt garantálja a lehető legnagyobb tisztaságú, gyümölcsaromákban gazdag párlatok előállításának lehetőségét.

A felhasznált alkatrészek és alapanyagok a gyártás során többször is átesnek minőségellenőrzésen, és a kiszállítás előtt minden egyes terméket egyedileg leellenőrzünk. Így biztosak lehetünk benne, hogy a Hazai márkanév mindig ugyanazt a stabil minőséget takarja.

3 év garancia, rövid szállítási határidők, hosszú várható élettartam és a legfinomabb pálinkák készítéséhez megfelelő formavilág – és ez mind magyar!

A magyar pálinkafőző vásárlása több előnnyel is jár, nem csak Önnek, de az országnak is.

Ha bármi probléma, igény felmerül, a hazai gyártótól sokkal gyorsabban és olcsóbban kaphat segítséget, mint a külföldi termékek gyártóitól. Ráadásul a pálinkafőző használatáról anyanyelvén kaphat tippeket és információkat – egyenesen a gyártótól!

Talán az sem mellékes, hogy a Hazai pálinkafőző beszerzésére költött pénz nem kerül ki az országból, itthon lesz belőle munkabér, adó, kereslet. A Hazai pálinkafőző berendezést kifejezetten a magyarországi tapasztalatok alapján, a magyar igényekre fejlesztettük ki. Így biztosak vagyunk benne, hogy Ön is elégedett lesz velük.

Ha még jobb is, olcsóbb is a magyar, mi értelme külföldit venni?