Aromatornyos illóolaj lepárló készülék - 5l
Aromatornyos illóolaj lepárló készülék - 5l
125 990 Ft

Aromatornyos illóolaj lepárló készülék - 5l

Aromatornyos illóolaj lepárló készülék - 5l
Aromatornyos illóolaj lepárló készülék - 5l
Aromatornyos illóolaj lepárló készülék - 5l
Aromatornyos illóolaj lepárló készülék - 5l
Aromatornyos illóolaj lepárló készülék - 5l
Aromatornyos illóolaj lepárló készülék - 5l

Az Aromatornyos Illóolaj lepárló készülék nagyszerű eszköz illóolajok és hidrolátumok otthoni előállításához, vízgőzdesztilláció segítségével.
A vízgőzdesztilláció kíméletes eljárás, még a hőre érzékeny alapanyagok esetében is.
Általában illóolaj lepárlásnak nevezzük azt a folyamatot, amikor a növények bizonyos hasznos anyagait lepárlással vonjuk ki. Ennek egyik leghatásosabb módja a gőz lepárlás, amelyre például az aromatornyos lepárlók kiválóan alkalmasak. Az aromatorony belső kialakítása eltér a pálinka aromásításához használt tornyoktól, kifejezetten illóolajok lepárlásához alkalmas. A tornyban lévő tálcák teszik lehetővé azt, hogy az úgynevezett „teafű effektus” ne alakuljon ki. Teafű effektus esetén az aromatoronyban lévő aprított növény teljesen összetömörödik a forró gőz hatására és elzárja a gőz útját, így a hatóanyagok kinyerése nagyon nehézkessé és hosszadalmassá válik.

Vásárolja meg most szuper áron Aromatornyos illóolaj lepárló készülék - 5l termékünket és válogasson további prémium minőségű magyar termékeink közül és máris élvezheti a hagyomány ízét! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1-3 munkanapon belül meg is érkezhet rendelése!

Garancia idő
2 év Garancia
Auf Lager :  3 db
125 990 Ft
vagy
Ingyenes főzési tanácsokkal látjuk el minden vásárlónkat!

Ingyenes főzési tanácsokkal látjuk el minden vásárlónkat, KATTINTSON IDE!

100% minőség, kiemelt garancia, megbízható webáruház!

100% minőség, kiemelt garancia, megbízható webáruház!

Rendelését akár 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk!

Rendelését akár 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk!

Vásároljon eredeti magyar terméket magyar gyártótól!

Vásároljon eredeti magyar terméket magyar gyártótól!

Hypothekenrechner
Um ein Produkt durch Ratenzahlung zu kaufen, legen Sie es in den Warenkorb und wählen Sie dann Cetelem Online Store Loan für Ihre Zahlungsmethode aus.
hazaipálinka.hu Kft. ist ein Kreditvermittler der Ungarische Cetelem Bank Zrt., die Bank behält sich das Recht vor, die für die Kreditwürdigkeitsprüfung und die Kreditwürdigkeit erforderlichen Unterlagen zu bestimmen. Die Bank hat sich dem Verhaltenskodex für Finanzorganisationen unterworfen.
Wir empfehlen folgende(s) Produkt(e) als Zubehör
Aromatornyos illóolaj lepárló készülék - 5l leírása

A készülék használata nem túl bonyolult. Az eljárás lényege, hogy a növények nem érintkeznek közvetlenül a forró üsttel, vagy folyadékkal, amelyek károsítanának egyes hatóanyagokat, illóolajokat, értékes vitaminokat. Nem kell mást tennünk, mint az aprított gyógynövényeket elhelyezzük az aromatoronyba lévő alsó és felső perforált tálcákon, majd az üstben lévő vizet átpárologtatjuk rajta vízgőzt formájában. A hő megnyitja a növény pórusait, és a gőz elszállítja az értékes anyagokat a páracsövön keresztül a hűtőbe. A hűtőben a gőzhalmazállapotú elegy a hideg hatására lecsapódik, az eredmény pedig nem más, mint a növény hatóanyagának vizesoldata és növényi olaj. A vizesoldatot hidrolátumnak nevezzük, melyet az értékes olajtól a legegyszerűbben választótölcsér segítségével tudjuk külön szeparálni.
Ha otthon a kertjében a gyógynövények és a fűszernövények is megtalálhatók, miért ne hasznosítaná a hatóanyagaikat illóolaj és hirdolátum formájában?
Ehhez nem is kell más, mint egy otthoni Illóolaj lepárló, amely segítségével Ön is elkészítheti saját hatóanyagait.
A speciálisan, illóolaj kinyerésére kialakított aromatoronyban elhelyezett növényen az áthaladó gőz könnyedén megtalálja a kupolába felfelé vezető utat. A gőz megnyitja a növény sejtfalát és magával ragadja illékony összetevőket, úgymint illatok, illóolajok egyéb hatóanyagok, alkotórészek.
Időt és fűtési energiát tud megtakarítani, ha a lepárlást követően nem kell üríti ki az üstöt, hanem csak a hiányzó vízmennyiséget kell pótolja és az következő adag növényt elhelyezi az aromatoronyban.

Aromatornyos illóolaj lepárló készülék - 5l adatai
Gyártó
Hazai Pálinka
Artikel-Nr.
10635
Gewicht
6 kg/db

Célunk, hogy teljeskörű tájékoztatást és kimagasló szolgáltatást nyújtsunk mindenkinek prémium minőségű termékeink mellett, a Hazaipálinka.hu-n nem érhetnek nem várt meglepetések! Szakértő kollégáink munkanapokon a +36-27/537-492 és a +36-20/288-0871 telefonszámokon várják hívását és segítenek kiválasztani az Ön igényeire szabott terméket teljesen díjmentesen.

Nálunk nem kell attól tartania, hogy magára hagyjuk! A vásárlás után szakmai tanácsokkal látjuk el, ráadásul rendszeresen pálinkafőző tanfolyamokat tartunk, melyek különlegessége, hogy olyan komplex ismeretanyagot biztosít, melynek köszönhetően a résztvevők nem csak megtanulhatják, de meg is érthetik a minőségi pálinka készítésének folyamatát. Emellett a résztvevőknek a tanfolyamot követő egy héten belül leadott rendeléseikre 5%-os kedvezményt is biztosítunk minden termékünk árából! Tanfolyamainkat úgy alakítottuk ki, hogy kezdő és profi pálinkafőzők is élvezhetik előnyeit.

Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!
Tudta?

Ingyenes pálinkafőző választási tanácsadást adunk vásárlás előtt!

Ingyenes tanácsadást kérek!