Maischesieb aus Kupfer - Hobby 20 liter

Durch die direkte Verbrennungswärme kann der Zucker in der Maische zum Karamel umwandeln oder die Maische kann anbrennen, und das kann den Geschmack des Destillats verderben.

Vásárolja meg most szuper áron Maischesieb aus Kupfer - Hobby 20 liter termékünket és válogasson további prémium minőségű magyar termékeink közül és máris élvezheti a hagyomány ízét! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1-3 munkanapon belül meg is érkezhet rendelése!

Garancia idő
1 év Garancia
Nicht auf Lager
Magyar termék
16 990 Ft
Bitte erkundigen
vagy
Ingyenes főzési tanácsokkal látjuk el minden vásárlónkat!

Ingyenes főzési tanácsokkal látjuk el minden vásárlónkat, KATTINTSON IDE!

100% minőség, kiemelt garancia, megbízható webáruház!

100% minőség, kiemelt garancia, megbízható webáruház!

Rendelését akár 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk!

Rendelését akár 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk!

Vásároljon eredeti magyar terméket magyar gyártótól!

Vásároljon eredeti magyar terméket magyar gyártótól!

Wir empfehlen folgende(s) Produkt(e) als Zubehör
Maischesieb aus Kupfer - Hobby 20 liter leírása

Durch die direkte Verbrennungswärme kann der Zucker in der Maische zum Karamel umwandeln oder die Maische kann anbrennen, und das kann den Geschmack des Destillats verderben. Das ist zu vermeiden, wenn man in den Kessel einen Sieb setzt. Der Maischensaft fließt zwar durch den Sieb, aber die winzigen, festen Teile, die leicht anbrennen können, bleiben auf dem Sieb hängen. So wird die Maische nicht anbrennen. Wenn man aber nur reine Flüssigkeit destillieren möchte, z.B. Wein oder Wasser, dann ist der Maischensieb überflüssig.

Maischesieb aus Kupfer - Hobby 20 liter adatai
Gyártó
Hazai Pálinkafőző - Magyar termék
Art
Hobby / Standard
Größe
Átmérő: 30,0 cm
Herkunft
Saját gyártású Magyar termék
Artikel-Nr.
10077
Gewicht
600 g/db

Célunk, hogy teljeskörű tájékoztatást és kimagasló szolgáltatást nyújtsunk mindenkinek prémium minőségű termékeink mellett, a Hazaipálinka.hu-n nem érhetnek nem várt meglepetések! Szakértő kollégáink munkanapokon a +36-27/537-492 és a +36-20/288-0871 telefonszámokon várják hívását és segítenek kiválasztani az Ön igényeire szabott terméket teljesen díjmentesen.

Nálunk nem kell attól tartania, hogy magára hagyjuk! A vásárlás után szakmai tanácsokkal látjuk el, ráadásul rendszeresen pálinkafőző tanfolyamokat tartunk, melyek különlegessége, hogy olyan komplex ismeretanyagot biztosít, melynek köszönhetően a résztvevők nem csak megtanulhatják, de meg is érthetik a minőségi pálinka készítésének folyamatát. Emellett a résztvevőknek a tanfolyamot követő egy héten belül leadott rendeléseikre 5%-os kedvezményt is biztosítunk minden termékünk árából! Tanfolyamainkat úgy alakítottuk ki, hogy kezdő és profi pálinkafőzők is élvezhetik előnyeit.

Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!
Tudta?

Ingyenes pálinkafőző választási tanácsadást adunk vásárlás előtt!

Ingyenes tanácsadást kérek!