Szépséghibás Eco pálinkafőző

Kiváló minőségű és kedvező árú pálinkafőző készülék, amellyel biztonságosan elkészíthető otthon is a pálinka.

Vásárolja meg most szuper áron Szépséghibás Eco pálinkafőző termékünket és válogasson további prémium minőségű magyar termékeink közül és máris élvezheti a hagyomány ízét! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1-3 munkanapon belül meg is érkezhet rendelése!

Garancia idő
2 év Garancia
Stoc epuizat
79 990 Ft
Contactați-ne
vagy
Ingyenes főzési tanácsokkal látjuk el minden vásárlónkat!

Ingyenes főzési tanácsokkal látjuk el minden vásárlónkat, KATTINTSON IDE!

100% minőség, kiemelt garancia, megbízható webáruház!

100% minőség, kiemelt garancia, megbízható webáruház!

Rendelését akár 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk!

Rendelését akár 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk!

Vásároljon eredeti magyar terméket magyar gyártótól!

Vásároljon eredeti magyar terméket magyar gyártótól!

Calculator de credit comercial
În cazul plății în rate, plasați produsul în coș și alegeți ”Credit Cetelem Online” ca metodă de plată.
hazaipálinka.hu Kft. este mediator de credit al băncii Cetelem, Banca îsi rezervă dreptul de decizia creditară și de a hotărî doceumtentele necesare pentru decizia creditară. Banca acceptă codurile etice ale organizațiilor financiare.
Vă recomandăm urmatoarele accesorii
Szépséghibás Eco pálinkafőző leírása

Magyarországon gyártott, kedvező árfekvésű pálinkafőző. A rozsdamentes acélból készült üst és hűtő berendezés hosszú élettartamot és magas ütésállóságot biztosít. Az üst fenekének tripla szendvics kialakítása segít a cefre lekozmálásának megelőzésében.

A vörösréz kupola és páracső biztosítja a Magyarországon megszokott ízvilághoz szükséges réz-ionok bejutását a pálinkába.

Minimális helyigénye, könnyű kezelhetősége és kedvező árfekvése miatt elsősorban kezdő pálinkafőzőknek ajánljuk, kisebb mennyiségek házi lepárlására. A berendezés rendelkezik a Nemzeti Élelmiszerlánc Biztonsági hivatal minősítésével (száma: E04928)

Fontos: A biztonságos üzemeltetés érdekében minden főzés előtt győződjön meg róla, hogy a pára útjában nincs dugulás! Amennyiben mégis dugulás lépne fel, a robbanás megelőzése érdekében az üst és a kupola szétnyílik, és a gőz a nyíláson át távozik. A gőz esetenként nagy mennyiségű alkoholt tartalmaz, ezért gyúlékony lehet. Emiatt fontos, hogy a melegítéshez használt láng soha ne érje el az üst oldalát! Ha azt látja, hogy a kupola főzés közben megemelkedik, akkor azonnal fejezze be a főzést, és szüntesse meg a dugulást a főzés újbóli megkezdése előtt!



Az Hazaipálinka.hu Kft-nél kapható ECO pálinkafőzők nem azonosak a más forgalmazóknál kapható "ECO" elnevezésű pálinkafőzőkkel! Az ECO pálinkafőzőket a Hazaipálinka.hu Kft. gyártja, és Magyarországon kizárólag a Hazaipálinka.hu Kft. és partnerei forgalmazzák!

Szépséghibás Eco pálinkafőző adatai
Gyártó
Hazai Pálinkafőző - Magyar termék
Numar articol
10273
Masa
8 kg/db

Célunk, hogy teljeskörű tájékoztatást és kimagasló szolgáltatást nyújtsunk mindenkinek prémium minőségű termékeink mellett, a Hazaipálinka.hu-n nem érhetnek nem várt meglepetések! Szakértő kollégáink munkanapokon a +36-20/288-0871 telefonszámokon várják hívását és segítenek kiválasztani az Ön igényeire szabott terméket teljesen díjmentesen.

Nálunk nem kell attól tartania, hogy magára hagyjuk! A vásárlás után szakmai tanácsokkal látjuk el, ráadásul rendszeresen pálinkafőző tanfolyamokat tartunk, melyek különlegessége, hogy olyan komplex ismeretanyagot biztosít, melynek köszönhetően a résztvevők nem csak megtanulhatják, de meg is érthetik a minőségi pálinka készítésének folyamatát. Emellett a résztvevőknek a tanfolyamot követő egy héten belül leadott rendeléseikre 5%-os kedvezményt is biztosítunk minden termékünk árából! Tanfolyamainkat úgy alakítottuk ki, hogy kezdő és profi pálinkafőzők is élvezhetik előnyeit.

Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Tudta?

Ingyenes pálinkafőző választási tanácsadást adunk vásárlás előtt!

Ingyenes tanácsadást kérek!