Könyv : Pálinkafőzés Ágyas pálinkák és likőr készítése
Könyv : Pálinkafőzés Ágyas pálinkák és likőr készítése
5 190 Ft

Könyv : Pálinkafőzés Ágyas pálinkák és likőr készítése

A könyv magáról a pálinkafőzésről, valamint az ágyazásról és a likőrök készítéséről szól, nagy segítség lehet akár kezdő, de a haladó pálinka főzőknek is.

Vásárolja meg most szuper áron Könyv : Pálinkafőzés Ágyas pálinkák és likőr készítése termékünket és válogasson további prémium minőségű magyar termékeink közül és máris élvezheti a hagyomány ízét! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1-3 munkanapon belül meg is érkezhet rendelése!

Pe stoc :  2 db
5 190 Ft
vagy
14 napos visszavásárlási garancia

14 napos visszavásárlási garancia

Ingyenes főzési tanácsokkal látjuk el minden vásárlónkat!

Ingyenes főzési tanácsokkal látjuk el minden vásárlónkat, KATTINTSON IDE!

100% minőség, kiemelt garancia, megbízható webáruház!

100% minőség, kiemelt garancia, megbízható webáruház!

Rendelését akár 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk!

Rendelését akár 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk!

Vă recomandăm urmatoarele accesorii
Könyv : Pálinkafőzés Ágyas pálinkák és likőr készítése leírása

A könyv szerzője a méltán megbecsült és nagyon nagytudású Dr Panyik Gáborné. A szerező neve már garancia, hogy a könyvben szakmai és tudományos ismeretanyag található, amely teljes mértékben átültethető az otthoni pálinka készítés minden mozzanatára. A könyv segít eligazodni az interneten oskszor és sokféleképen megközelített nézeteket  a cefrekészítéstől egészen a pálinkaérleléséig, fogyasztásáig. Részletezi a gyümölcsfajták közötti különbségeket, a pálinka alapanyagait, a cefrézés technológiáját, az erjesztés módjait, a lepárlás elméletét, a lepárló berendezéseket, a pálinka tárolását és érlelését, az ágyazást és a likőr készítését.

Ha hiteles és szakmai tudásra vágyik ez a könyv segítségére lesz.

Könyv : Pálinkafőzés Ágyas pálinkák és likőr készítése adatai
Gyártó
Hazai Pálinka
Numar articol
10210
Masa
400 g/db

Célunk, hogy teljeskörű tájékoztatást és kimagasló szolgáltatást nyújtsunk mindenkinek prémium minőségű termékeink mellett, a Hazaipálinka.hu-n nem érhetnek nem várt meglepetések! Szakértő kollégáink munkanapokon a +36-20/288-0871 telefonszámokon várják hívását és segítenek kiválasztani az Ön igényeire szabott terméket teljesen díjmentesen.

Nálunk nem kell attól tartania, hogy magára hagyjuk! A vásárlás után szakmai tanácsokkal látjuk el, ráadásul rendszeresen pálinkafőző tanfolyamokat tartunk, melyek különlegessége, hogy olyan komplex ismeretanyagot biztosít, melynek köszönhetően a résztvevők nem csak megtanulhatják, de meg is érthetik a minőségi pálinka készítésének folyamatát. Emellett a résztvevőknek a tanfolyamot követő egy héten belül leadott rendeléseikre 5%-os kedvezményt is biztosítunk minden termékünk árából! Tanfolyamainkat úgy alakítottuk ki, hogy kezdő és profi pálinkafőzők is élvezhetik előnyeit.

Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Tudta?

Ingyenes pálinkafőző választási tanácsadást adunk vásárlás előtt!

Ingyenes tanácsadást kérek!