Drojdie selecționată Uvaferm pentru fructe cu coajă tare și pentru bace
Drojdie selecționată Uvaferm pentru fructe cu coajă tare și pentru bace
810 Ft

Drojdie selecționată Uvaferm pentru fructe cu coajă tare și pentru bace

Drojdia selecționată Uvaferm CM este indicată în special pentru fructele cu coajă tare dar și pentru bace. Având o rezistență mare la frig, poate începe procesul de fermentație de la temperaturi de 10˚C. Utilizare: drojdia uscată se dizolvă prin amestecare continuă, fiind dizolvată în raport de 1/10 (20 g- in 2 dl). Apa trebuie să fie între 35-40˚C și să nu conțină clor. La adăugarea amestecului în borhot, ne asigurăm că nu avem o diferență de temperatură mai mare de 10˚C. Dacă borhotul este rece, facem o adăugare treptată cu pauze de câte 5 minute, până ajungem la o omogenizare finală. Cu pachetul de 20 g drojdie se pot fermenta 100 de l de borhot.

Vásárolja meg most szuper áron Drojdie selecționată Uvaferm pentru fructe cu coajă tare și pentru bace termékünket és válogasson további prémium minőségű magyar termékeink közül és máris élvezheti a hagyomány ízét! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1-3 munkanapon belül meg is érkezhet rendelése!

Garancia idő
1 év Szavatosság
810 Ft
vagy
Ingyenes főzési tanácsokkal látjuk el minden vásárlónkat!

Ingyenes főzési tanácsokkal látjuk el minden vásárlónkat, KATTINTSON IDE!

100% minőség, kiemelt garancia, megbízható webáruház!

100% minőség, kiemelt garancia, megbízható webáruház!

Rendelését akár 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk!

Rendelését akár 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk!

Vásároljon eredeti magyar terméket magyar gyártótól!

Vásároljon eredeti magyar terméket magyar gyártótól!

Vă recomandăm urmatoarele accesorii
Drojdie selecționată Uvaferm pentru fructe cu coajă tare și pentru bace leírása

Fajélesztő csonthéjas és bogyós gyümölcsökhöz.

Az Uvaferml CM fajélesztő kifejezetten csonthéjas és bogyós gyümölcsök erjesztéséhez javasolt. Nagy hidegtűrő képességének köszönhetően már 10 foktól erjeszt.

Felhasználás: A szárított élesztőt 10x-es mennyiségű (azaz a 20g-ot 2 dl), 35-40 fokos hőmérsékletű, klórmentes vízben folyamatos keverés közben feloldjuk, majd 15 percig állni hagyjuk. A cefréhez adás során ügyeljünk, hogy az élesztő oldat és a cefre hőmérsékletének különbsége ne haladja meg a 10 fokot. Ha szükséges, szoktassuk az élesztőt. Azaz, a hideg cefre levével folyamatosan keverve csökkentsük az élesztő hőmérsékletét, de egy lépésben maximum 10 fokkal. Ha szükséges, 5 perc állás után ugyanezt megismételhetjük. Ez után az élesztőt a cefrelében jól elkeverve beoltjuk a cefrét.

A 20g-os csomag tartalma 100l cefréhez elegendő.

Drojdie selecționată Uvaferm pentru fructe cu coajă tare și pentru bace adatai
Gyártó
Hazai Pálinka
Numar articol
10045
Masa
20 g/db

Célunk, hogy teljeskörű tájékoztatást és kimagasló szolgáltatást nyújtsunk mindenkinek prémium minőségű termékeink mellett, a Hazaipálinka.hu-n nem érhetnek nem várt meglepetések! Szakértő kollégáink munkanapokon a +36-20/288-0871 telefonszámokon várják hívását és segítenek kiválasztani az Ön igényeire szabott terméket teljesen díjmentesen.

Nálunk nem kell attól tartania, hogy magára hagyjuk! A vásárlás után szakmai tanácsokkal látjuk el, ráadásul rendszeresen pálinkafőző tanfolyamokat tartunk, melyek különlegessége, hogy olyan komplex ismeretanyagot biztosít, melynek köszönhetően a résztvevők nem csak megtanulhatják, de meg is érthetik a minőségi pálinka készítésének folyamatát. Emellett a résztvevőknek a tanfolyamot követő egy héten belül leadott rendeléseikre 5%-os kedvezményt is biztosítunk minden termékünk árából! Tanfolyamainkat úgy alakítottuk ki, hogy kezdő és profi pálinkafőzők is élvezhetik előnyeit.

Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Tudta?

Ingyenes pálinkafőző választási tanácsadást adunk vásárlás előtt!

Ingyenes tanácsadást kérek!