Főzési tanácsok

Gyulai Pálinkaverseny 2016

2016.02.07 09:00
Gyulai Pálinkaverseny 2016

Engedje meg, hogy felhívjuk szíves figyelmét a gyulai pálinkafesztivál rendezvény keretén belül ismételten megrendezésre kerülő Bérfőzetők és Magánfőzők Országos Párlat Versenyére, amely 2016. április 16-án lesz Gyulán.

Versenyfelhívás:

A bírálat a vonatkozó jogszabályok, és a részletes Versenyszabályzatban rögzítettek szerint történik, amely a www.gyulaipalinkafesztival.hu honlapon olvasható.

Nevezni a www.gyulaipalinkafesztival.hu honlapon történő regisztrációval lehet!

Beküldési határidő: 2016. március 20.

A versenyzők nyilatkoznak arról, hogy a mintáik mindenben megfelelnek a vonatkozó jogszabályoknak. A megfelelőséget a kiíró ellenőrizheti

A részvétel legfontosabb feltételei:

Nevezni a 110/2008/EK rendeletben gyümölcspárlatnak minősülő készítményekkel lehet, a versenyszabályzatban megadott szortiment szerinti kategóriákban.

„B1” Bérfőzetők

„B2” Magánfőzők

Az indulók kötelesek feltüntetni a nevezési lapon a tételből rendelkezésre álló mennyiséget hektoliterfokban.

Az indulók a vonatkozó jövedéki szabályok szerint nevezhetnek, a versenyszabályzat szerint. A minták eredetét törvényesen igazolni kell.

A versenyen indulóknak fajtánként minimum egy liter versenymintát, 3 palackban kell beküldeniük.

A versenytételeket a kiíró címére kell eljuttatni: Bora ital-Nagykereskedelmi Kft, 5600 Békéscsaba, Szarvasi út. 79.

Nevezési Díjak:

„B1” Bérfőzetők és „B2” Magánfőzők kategóriában: bruttó 1.500,- Ft mintánként.

Befizetés: legkésőbb a minta átadásával együtt készpénzzel, illetve előzetesen átutalással számla ellenében.

Bankszámlaszám: K&H bank Zrt.: 10402609-50526686-86511065

Az érzékszervi zsűrizés időpontja: 2016. március 22-23.

Minden minta minősítéséről készült bírálati lapot, benne a pontozás szöveges értékelésével a versenyzők megkapják az eredményhirdetést követő 10 napon belül.

A versenyfelhívással kapcsolatos folyamatos információk a www.gyulaipalinkafesztival.hu oldalon!