Alquitar Essential oil distiller  20L
Alquitar Essential oil distiller 20L
219 990 Ft

Alquitar Essential oil distiller 20L

Alquitar Essential oil distiller  20L
Alquitar Essential oil distiller  20L
Alquitar Essential oil distiller  20L
Alquitar Essential oil distiller  20L
Alquitar Essential oil distiller  20L
Alquitar Essential oil distiller  20L
We owe this device to Leonardo Da Vinci himself.
The Alquitar distillation apparatus is a great tool for preparing essential oils and hydrolates at home using steam distillation.
Steam distillation is a gentle process even for heat-sensitive raw materials.
The special construction of Alquitar allows the distillation to be efficient and space-saving at the same time. Alquitar's dome gives it this special feature, because it contains the steam chamber essential for the condensation process.

Vásárolja meg most szuper áron Alquitar Essential oil distiller 20L termékünket és válogasson további prémium minőségű magyar termékeink közül és máris élvezheti a hagyomány ízét! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1-3 munkanapon belül meg is érkezhet rendelése!

Garancia idő
2 év Garancia
In stock :  7 pc
219 990 Ft
vagy
14 napos visszavásárlási garancia

14 napos visszavásárlási garancia

Ingyenes főzési tanácsokkal látjuk el minden vásárlónkat!

Ingyenes főzési tanácsokkal látjuk el minden vásárlónkat, KATTINTSON IDE!

100% minőség, kiemelt garancia, megbízható webáruház!

100% minőség, kiemelt garancia, megbízható webáruház!

Rendelését akár 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk!

Rendelését akár 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk!

Credit calculator
If you are purchasing the item by instalment, place it in your basket and then selectCetelem Online Áruhitel as your payment method.
[Unas_shop_company_name] Magyar Cetelem Bank Zrt. Credit intermediary, the Bank reserves the right to of determining the necessary documents for analizing creditworthiness, and credit approval. The Bank is submitted to the Code of Conduct financial institutions.
We recommend the following product(s) as accessories
Alquitar Essential oil distiller 20L leírása

Ha otthon a kertjében a gyógynövények és a fűszernövények is megtalálhatók, miért ne hasznosítaná a hatóanyagaikat illóolaj és hirdolátum formában?
Ehhez nem is kell más, mint egy otthoni lepárló, ami Leonardo de Vinci nagyszerű találmánya.
Speciális felépítésű Alquitara segítségével hatékonyan, biztonságosan készítheti családja számára a természetes gyógyhatású anyagokat. Ennél a készüléknél a kupola egyedülálló formája teszi lehetővé, hogy az edényben keletkező gőz a kupola másik oldalán működő hűtés segítségével, a gőzök lecsapódjanak. A lecsapódott gőz pedig a kupola oldalsó részén található kivezető csövön keresztül jut el a gyűjtő edénybe. Az Alquitarában végzett desztillációs folyamata lassú, ezzel segítve elő, hogy a végeredmény kiváló minőségű illóolaj és hidrolátum lesz.
A modellnek az a sajátossága, hogy három részből áll, az edényben lévő kivehető szűrőrács teszi lehetővé a növényi anyagok elkülönítését a folyadéktól. Így az áthaladó gőz könnyedén megtalálja felfelé vezető utat a kupolába. A növényen áthaladó gőz megnyitja a növény sejtfalát és magával ragadja illékony összetevőket, úgymint illatok, illóolajok egyéb alkotórészek.
A lepárlást követően pedig nem kell kiüríteni az üstöt, hanem csak a hiányzó vízmennyiséget kell pótolni és az következő adag növényt kell az elválasztó rácsra helyezni. Ezzel a módszerrel fűtési energiát és időt lehet megtakarítani.
Ezt a készüléket használhatja pálinkák aromásítására, vagy például a manapság oly divatos gin előállítására is. Ha pedig kiveszi a középső testet pálinkafőzésre is alkalmas lesz, bár ehhez inkább a kimondottan erre a célra készült készülékeinket javasoljuk.
Forrasztásai réz és sárgarézanyagúak, vagyis teljesen ólommentesek.
A készülék részei: üst, szűrőbetét, speciális kupola

Alquitar Essential oil distiller 20L adatai
Article No.
10633
Weight
15 kg/pc

Célunk, hogy teljeskörű tájékoztatást és kimagasló szolgáltatást nyújtsunk mindenkinek prémium minőségű termékeink mellett, a Hazaipálinka.hu-n nem érhetnek nem várt meglepetések! Szakértő kollégáink munkanapokon a +36-20/288-0871 telefonszámokon várják hívását és segítenek kiválasztani az Ön igényeire szabott terméket teljesen díjmentesen.

Nálunk nem kell attól tartania, hogy magára hagyjuk! A vásárlás után szakmai tanácsokkal látjuk el, ráadásul rendszeresen pálinkafőző tanfolyamokat tartunk, melyek különlegessége, hogy olyan komplex ismeretanyagot biztosít, melynek köszönhetően a résztvevők nem csak megtanulhatják, de meg is érthetik a minőségi pálinka készítésének folyamatát. Emellett a résztvevőknek a tanfolyamot követő egy héten belül leadott rendeléseikre 5%-os kedvezményt is biztosítunk minden termékünk árából! Tanfolyamainkat úgy alakítottuk ki, hogy kezdő és profi pálinkafőzők is élvezhetik előnyeit.

Opinions
Be the first to review this product!
Tudta?

Ingyenes pálinkafőző választási tanácsadást adunk vásárlás előtt!

Ingyenes tanácsadást kérek!