Könyv: Házi gyümölcspárlatfőzés
Könyv: Házi gyümölcspárlatfőzés
3 990 Ft
NEW

Könyv: Házi gyümölcspárlatfőzés

A házi gyümölcspárlat főzés módszerét, eszközeit mutatja be könyvünk. Hogy milyen pohárból, milyen hőmérsékleten igyuk ezt a gyümölcspárlatot, hogyan adjuk meg a kellő tiszteletet a gyümölcs termesztőjének, az ital készítőjének, vagyis mindannak, ami egy kortynyi párlatban (pálinkában) ölt testet.

Vásárolja meg most szuper áron Könyv: Házi gyümölcspárlatfőzés termékünket és válogasson további prémium minőségű magyar termékeink közül és máris élvezheti a hagyomány ízét! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1-3 munkanapon belül meg is érkezhet rendelése!

In stock :  6 pcs
3 990 Ft
vagy
14 napos visszavásárlási garancia

14 napos visszavásárlási garancia

Ingyenes főzési tanácsokkal látjuk el minden vásárlónkat!

Ingyenes főzési tanácsokkal látjuk el minden vásárlónkat, KATTINTSON IDE!

100% minőség, kiemelt garancia, megbízható webáruház!

100% minőség, kiemelt garancia, megbízható webáruház!

Rendelését akár 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk!

Rendelését akár 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk!

We recommend the following product(s) as accessories
Könyv: Házi gyümölcspárlatfőzés leírása

Összefoglaló:

Az Európai Unió területén Magyarország használhatja a pálinka nevet. Az is előírás, hogy „pálinkának csak az a gyümölcspárlat nevezhető, amelyet Magyarországon termett nemes és vad gyümölcsből, szőlőtörkölyből, illetve aszú szőlőtörkölyből készítenek, és amelynek cefrézését, lepárlását, érlelését és palackozását is Magyarországon végzik. A cefre készítése során semmiféle cukor nem használható, ugyanígy a pálinkába aroma vagy cukor sem tehető.
A pálinkához nem adható tömény vagy hígított alkohol, és nem lehet ízesíteni, színezni.”
Aki pálinkát szeretne főzni, annak a jogszabályok ismeretén kívül azzal is tisztában kell lennie, mely gyümölcsök a legalkalmasabbak erre a célra. A gyümölcspárlat jó minőségének egyik meghatározó eleme a szakszerű cefrekészítés.
Gyümölcspárlatot főzhetünk otthon is és főzethetjük bérszeszfőzdében is. A házi gyümölcspárlat főzés módszerét, eszközeit mutatja be könyvünk. Hogy milyen pohárból, milyen hőmérsékleten igyuk ezt a gyümölcspárlatot, hogyan adjuk meg a kellő tiszteletet a gyümölcs termesztőjének, az ital készítőjének, vagyis mindannak, ami egy kortynyi párlatban (pálinkában) ölt testet.

Könyv: Házi gyümölcspárlatfőzés adatai
Article No.
10623
Weight
500 g/pcs

Célunk, hogy teljeskörű tájékoztatást és kimagasló szolgáltatást nyújtsunk mindenkinek prémium minőségű termékeink mellett, a Hazaipálinka.hu-n nem érhetnek nem várt meglepetések! Szakértő kollégáink munkanapokon a +36-20/288-0871 telefonszámokon várják hívását és segítenek kiválasztani az Ön igényeire szabott terméket teljesen díjmentesen.

Nálunk nem kell attól tartania, hogy magára hagyjuk! A vásárlás után szakmai tanácsokkal látjuk el, ráadásul rendszeresen pálinkafőző tanfolyamokat tartunk, melyek különlegessége, hogy olyan komplex ismeretanyagot biztosít, melynek köszönhetően a résztvevők nem csak megtanulhatják, de meg is érthetik a minőségi pálinka készítésének folyamatát. Emellett a résztvevőknek a tanfolyamot követő egy héten belül leadott rendeléseikre 5%-os kedvezményt is biztosítunk minden termékünk árából! Tanfolyamainkat úgy alakítottuk ki, hogy kezdő és profi pálinkafőzők is élvezhetik előnyeit.

Opinions
Be the first to review this product!
Tudta?

Ingyenes pálinkafőző választási tanácsadást adunk vásárlás előtt!

Ingyenes tanácsadást kérek!