Réz lekvárfőző edény - 36 cm átmérő, 10 liter
Réz lekvárfőző edény - 36 cm átmérő, 10 liter
33 690 Ft

Réz lekvárfőző edény - 36 cm átmérő, 10 liter

Vörösrézből készült hagyományos lekvárfőző edény a legzamatosabb és vitamindúsabb lekvárok elkészítéséhez.
Készítse úgy a lekvárt, mint ahogy Nagyszüleink tették!

Vásárolja meg most szuper áron Réz hagyományos lekvárfőző edény termékünket és válogasson további prémium minőségű magyar termékeink közül és máris élvezheti a hagyomány ízét! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1-3 munkanapon belül meg is érkezhet rendelése!

Vásárolja meg most szuper áron Réz lekvárfőző edény - 36 cm átmérő, 10 liter termékünket és válogasson további prémium minőségű magyar termékeink közül és máris élvezheti a hagyomány ízét! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1-3 munkanapon belül meg is érkezhet rendelése!

Garancia idő
1 év Garancia
In stock :  3 pcs
33 690 Ft
vagy
Ingyenes főzési tanácsokkal látjuk el minden vásárlónkat!

Ingyenes főzési tanácsokkal látjuk el minden vásárlónkat, KATTINTSON IDE!

100% minőség, kiemelt garancia, megbízható webáruház!

100% minőség, kiemelt garancia, megbízható webáruház!

Rendelését akár 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk!

Rendelését akár 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk!

Vásároljon eredeti magyar terméket magyar gyártótól!

Vásároljon eredeti magyar terméket magyar gyártótól!

Credit calculator
If you are purchasing the item by instalment, place it in your basket and then selectCetelem Online Áruhitel as your payment method.
[Unas_shop_company_name] Magyar Cetelem Bank Zrt. Credit intermediary, the Bank reserves the right to of determining the necessary documents for analizing creditworthiness, and credit approval. The Bank is submitted to the Code of Conduct financial institutions.
We recommend the following product(s) as accessories
Réz lekvárfőző edény - 36 cm átmérő, 10 liter leírása
Elsősorban lekvár befőzéséhez ajánljuk, de használható szószok készítéséhez és az édességek kihagyhatatlan hozzávalójának felolvasztásához, vagyis a csokoládé simára keveréséhez is kiválóan alkalmas.
Továbbá elkészíthetjük benne a karamellt is és marcipán masszát is.
A lekvárfőző edény vörösrézből készült, fülei pedig masszív sárgarézöntvényből vannak. Az edény alja enyhén domború.

Fontos tudni, hogy miért a legjobb választás a Réz lekvárfőző edény lekvárok készítéséhez?
A vörösréz antibakteriális hatású, megöli a mikroorganizmusokat, így már alacsony hőmérsékleten is lehet olyan lekvárt főzni, ami nem romlik meg. Az alacsony hőmérsékleten készített lekvárban meg tudjuk őrizni a gyümölcsök vitamintartalmát. A réz további pozitív hatása, hogy katalizátorként is működik, vagyis megköti a kénes anyagokat, elősegítve ezzel a zamatosabb ízvilág elérését. A réz lekvárfőző edényben készített lekvár sokkal jobban zselésedik vagyis a pektinek jobban kiválnak a réz hatására, és nem szükséges a befőző cukorral vagy befőző adalékokkal bajlódni a sűrítés szempontjából, ami szintén igen jó egy lekvár elkészítésénél.
Ha egyszer ebben főzi a lekvárt, hogy megtöltse vele a kamrapolcot, mi biztosak vagyunk benne, hogy többé nem akar majd más edényben lekvárt befőzni!

Figyelem: A vörösréz nem marad örökre olyan fényes, mint ahogy megvásárolta, hiszen a levegő hatására szép, barnás - bronzos színű, antik hatású patina képződik rajta. Ez természetes jelenség, nem kell miatta aggódni, hiszen ha szeretné, egyszerű ecetes lemosással eltávolítható róla.
A vörösrezet a savas anyagok megmarják, ezért savas (például citromot, ecetet tartalmazó) ételek elkészítéséhez ne használja.
Űrtartalom: 10 liter
Réz lekvárfőző edény - 36 cm átmérő, 10 liter adatai
Gyártó
Hazai Pálinka
Article No.
10291
Weight
1.6 kg/pcs

Célunk, hogy teljeskörű tájékoztatást és kimagasló szolgáltatást nyújtsunk mindenkinek prémium minőségű termékeink mellett, a Hazaipálinka.hu-n nem érhetnek nem várt meglepetések! Szakértő kollégáink munkanapokon a +36-20/288-0871 telefonszámokon várják hívását és segítenek kiválasztani az Ön igényeire szabott terméket teljesen díjmentesen.

Nálunk nem kell attól tartania, hogy magára hagyjuk! A vásárlás után szakmai tanácsokkal látjuk el, ráadásul rendszeresen pálinkafőző tanfolyamokat tartunk, melyek különlegessége, hogy olyan komplex ismeretanyagot biztosít, melynek köszönhetően a résztvevők nem csak megtanulhatják, de meg is érthetik a minőségi pálinka készítésének folyamatát. Emellett a résztvevőknek a tanfolyamot követő egy héten belül leadott rendeléseikre 5%-os kedvezményt is biztosítunk minden termékünk árából! Tanfolyamainkat úgy alakítottuk ki, hogy kezdő és profi pálinkafőzők is élvezhetik előnyeit.

Opinions
Be the first to review this product!
Tudta?

Ingyenes pálinkafőző választási tanácsadást adunk vásárlás előtt!

Ingyenes tanácsadást kérek!