Premium Yeast D51 228
Premium Yeast D51 228
1 990 Ft

Premium Yeast D51 228

Prémium minőségű, aromakiemelő, hidegtűrő fajélesztő. A legfinomabb gyümölcsök erjesztéséhez ajánljuk! A prémium fajélesztő szeszcefrék erjesztésére kiválóan alkalmas. Növeli az illatos gyümölcsök párlatainak fajtajellegét.

Vásárolja meg most szuper áron Premium Yeast D51 228 termékünket és válogasson további prémium minőségű magyar termékeink közül és máris élvezheti a hagyomány ízét! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1-3 munkanapon belül meg is érkezhet rendelése!

Garancia idő
1 év Szavatosság
1 990 Ft
vagy
14 napos visszavásárlási garancia

14 napos visszavásárlási garancia

Ingyenes főzési tanácsokkal látjuk el minden vásárlónkat!

Ingyenes főzési tanácsokkal látjuk el minden vásárlónkat, KATTINTSON IDE!

100% minőség, kiemelt garancia, megbízható webáruház!

100% minőség, kiemelt garancia, megbízható webáruház!

Rendelését akár 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk!

Rendelését akár 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk!

We recommend the following product(s) as accessories
Premium Yeast D51 228 leírása

A legfinomabb gyümölcsök erjesztéséhez ajánljuk! A prémium fajélesztő szeszcefrék erjesztésére kiválóan alkalmas. Növeli az illatos gyümölcsök párlatainak fajtajellegét.

Az élesztő igen erős aromafelszabadító aktivitással rendelkezik (β-glükozidáz aktivitás). Felszabadítja a gyümölcsben cukrokhoz kötött, eredeti állapotukban érzékszervileg inaktív, párlatba át nem desztillálható aromaanyagokat (pl. Terpénalkoholok), amik ezáltal illat-aktívvá és átdesztillálhatóvá válnak, fokozva a párlat fajtaaromáját.Illatos, fajtajelleges gyümölcsök erjesztéséhez ajánlott.

A prémium fajélesztő az érzékszervi tulajdonságokat pozitívan befolyásolja, hideg erjesztésnél (15 °C alatt is) látványosan fokozza a fajtajelleget.

Premium Yeast D51 228 adatai
Gyártó
Hazai Pálinka
Article No.
10208
Weight
20 g/db

Célunk, hogy teljeskörű tájékoztatást és kimagasló szolgáltatást nyújtsunk mindenkinek prémium minőségű termékeink mellett, a Hazaipálinka.hu-n nem érhetnek nem várt meglepetések! Szakértő kollégáink munkanapokon a +36-20/288-0871 telefonszámokon várják hívását és segítenek kiválasztani az Ön igényeire szabott terméket teljesen díjmentesen.

Nálunk nem kell attól tartania, hogy magára hagyjuk! A vásárlás után szakmai tanácsokkal látjuk el, ráadásul rendszeresen pálinkafőző tanfolyamokat tartunk, melyek különlegessége, hogy olyan komplex ismeretanyagot biztosít, melynek köszönhetően a résztvevők nem csak megtanulhatják, de meg is érthetik a minőségi pálinka készítésének folyamatát. Emellett a résztvevőknek a tanfolyamot követő egy héten belül leadott rendeléseikre 5%-os kedvezményt is biztosítunk minden termékünk árából! Tanfolyamainkat úgy alakítottuk ki, hogy kezdő és profi pálinkafőzők is élvezhetik előnyeit.

Opinions
Be the first to review this product!
Tudta?

Ingyenes pálinkafőző választási tanácsadást adunk vásárlás előtt!

Ingyenes tanácsadást kérek!