Thermometer
Thermometer
9 890 Ft

Thermometer

Thermometer
Thermometer

Built in thermometer for distillers Measuring the temperature of the vapor within the dome will help you to control heating adequately. Can be built into any sizes and any types of distillers.

Vásárolja meg most szuper áron Thermometer termékünket és válogasson további prémium minőségű magyar termékeink közül és máris élvezheti a hagyomány ízét! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1-3 munkanapon belül meg is érkezhet rendelése!

Garancia idő
1 év Garancia
In stock :  4 db
9 890 Ft
vagy
14 napos visszavásárlási garancia

14 napos visszavásárlási garancia

Ingyenes főzési tanácsokkal látjuk el minden vásárlónkat!

Ingyenes főzési tanácsokkal látjuk el minden vásárlónkat, KATTINTSON IDE!

100% minőség, kiemelt garancia, megbízható webáruház!

100% minőség, kiemelt garancia, megbízható webáruház!

Rendelését akár 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk!

Rendelését akár 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk!

We recommend the following product(s) as accessories
Thermometer leírása

A beépítés, forrasztás költségét cégünk vállalja, külön díjat nem számítunk fel érte. Kérjük a pontos, szivárgásmentes és szakszerű beépítést bízza ránk akár úgy is, ha utólag szeretne beépített hőmérőt pálinkafőzője kupolájába.

Amennyiben utólag szeretne beépített hőmérőt, nyitvatartási időben elhozhatja és meg is várhatja várhatja annak elkészültét. Amennyiben nem tudja személyesen elhozni, úgy el is postázhatja vagy díj ellenében futárt is tudunk küldeni a kupoláért, hogy idehozassuk beépítésre.

Keressen minket ezzel kapcsolatban, szívesen segítünk!

Thermometer adatai
Gyártó
Hazai Pálinka
Article No.
10034
Weight
100 g/db

Célunk, hogy teljeskörű tájékoztatást és kimagasló szolgáltatást nyújtsunk mindenkinek prémium minőségű termékeink mellett, a Hazaipálinka.hu-n nem érhetnek nem várt meglepetések! Szakértő kollégáink munkanapokon a +36-20/288-0871 telefonszámokon várják hívását és segítenek kiválasztani az Ön igényeire szabott terméket teljesen díjmentesen.

Nálunk nem kell attól tartania, hogy magára hagyjuk! A vásárlás után szakmai tanácsokkal látjuk el, ráadásul rendszeresen pálinkafőző tanfolyamokat tartunk, melyek különlegessége, hogy olyan komplex ismeretanyagot biztosít, melynek köszönhetően a résztvevők nem csak megtanulhatják, de meg is érthetik a minőségi pálinka készítésének folyamatát. Emellett a résztvevőknek a tanfolyamot követő egy héten belül leadott rendeléseikre 5%-os kedvezményt is biztosítunk minden termékünk árából! Tanfolyamainkat úgy alakítottuk ki, hogy kezdő és profi pálinkafőzők is élvezhetik előnyeit.

Opinions
Be the first to review this product!
Tudta?

Ingyenes pálinkafőző választási tanácsadást adunk vásárlás előtt!

Ingyenes tanácsadást kérek!