Gas burner with flame carpet

14 kW gas burner, we recommend for 48 liters of space-size cookers.

Vásárolja meg most szuper áron Gas burner with flame carpet termékünket és válogasson további prémium minőségű magyar termékeink közül és máris élvezheti a hagyomány ízét! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1-3 munkanapon belül meg is érkezhet rendelése!

Garancia idő
1 év Garancia
Out of stock
24 990 Ft
Ask about it
vagy
14 napos visszavásárlási garancia

14 napos visszavásárlási garancia

Ingyenes főzési tanácsokkal látjuk el minden vásárlónkat!

Ingyenes főzési tanácsokkal látjuk el minden vásárlónkat, KATTINTSON IDE!

100% minőség, kiemelt garancia, megbízható webáruház!

100% minőség, kiemelt garancia, megbízható webáruház!

Rendelését akár 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk!

Rendelését akár 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk!

We recommend the following product(s) as accessories
Gas burner with flame carpet leírása

A jó pálinka főzéséhez többek között egy könnyen szabályozható fűtési megoldásra is szükség van.A gázégőt PB palackra kötve használhatjuk, így a rendszer könnyen mozgatható, vezetékes gáz nélkül is főzhetünk vele.Helyezzük a gázégőt az üst alá, a hűtőt is emeljük meg egy állvány, vagy akár egy zsámoly segítéségével (ha szükséges). A főzés elején használjuk a fűtést maximális teljesítményen, majd, amikor a pálinka elkezd csepegni, vegyük vissza a fűtést annyira, hogy a cefrét a lassú forrás állapotában tartsuk. Ha van az üstön hőmérő, akkor úgy szabályozzuk a fűtést, hogy a mutató ne, vagy csak nagy nagyon lassan emelkedjen.

Gas burner with flame carpet adatai
Gyártó
Hazai Pálinka
Article No.
10075
Weight
4.6 kg/db

Célunk, hogy teljeskörű tájékoztatást és kimagasló szolgáltatást nyújtsunk mindenkinek prémium minőségű termékeink mellett, a Hazaipálinka.hu-n nem érhetnek nem várt meglepetések! Szakértő kollégáink munkanapokon a +36-20/288-0871 telefonszámokon várják hívását és segítenek kiválasztani az Ön igényeire szabott terméket teljesen díjmentesen.

Nálunk nem kell attól tartania, hogy magára hagyjuk! A vásárlás után szakmai tanácsokkal látjuk el, ráadásul rendszeresen pálinkafőző tanfolyamokat tartunk, melyek különlegessége, hogy olyan komplex ismeretanyagot biztosít, melynek köszönhetően a résztvevők nem csak megtanulhatják, de meg is érthetik a minőségi pálinka készítésének folyamatát. Emellett a résztvevőknek a tanfolyamot követő egy héten belül leadott rendeléseikre 5%-os kedvezményt is biztosítunk minden termékünk árából! Tanfolyamainkat úgy alakítottuk ki, hogy kezdő és profi pálinkafőzők is élvezhetik előnyeit.

Opinions
Be the first to review this product!
Tudta?

Ingyenes pálinkafőző választási tanácsadást adunk vásárlás előtt!

Ingyenes tanácsadást kérek!