Alquitar  Brennerei für ätherische Öle
Alquitar Brennerei für ätherische Öle
111 990 Ft

Alquitar Brennerei für ätherische Öle

Alquitar  Brennerei für ätherische Öle
Alquitar  Brennerei für ätherische Öle
Alquitar  Brennerei für ätherische Öle
Alquitar  Brennerei für ätherische Öle
Alquitar  Brennerei für ätherische Öle
Alquitar  Brennerei für ätherische Öle
Dieses Gerät verdanken wir Leonardo Da Vinci selbst.
Das Alquitar-Destillationsgerät ist ein großartiges Werkzeug für die Zubereitung ätherischer Öle und Hydrolate zu Hause mittels Wasserdampfdestillation.
Die Wasserdampfdestillation ist auch für hitzeempfindliche Rohstoffe ein schonendes Verfahren.
Die spezielle Konstruktion von Alquitar ermöglicht eine effiziente und platzsparende Destillation zugleich. Diese besondere Eigenschaft verleiht Alquitar seine Kuppel, denn sie enthält die für den Kondensationsprozess notwendige Dampfkammer.

Vásárolja meg most szuper áron Alquitar Brennerei für ätherische Öle termékünket és válogasson további prémium minőségű magyar termékeink közül és máris élvezheti a hagyomány ízét! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1-3 munkanapon belül meg is érkezhet rendelése!

Garancia idő
2 év Garancia
Auf Lager :  7 stück
111 990 Ft
vagy
14 napos visszavásárlási garancia

14 napos visszavásárlási garancia

Ingyenes főzési tanácsokkal látjuk el minden vásárlónkat!

Ingyenes főzési tanácsokkal látjuk el minden vásárlónkat, KATTINTSON IDE!

100% minőség, kiemelt garancia, megbízható webáruház!

100% minőség, kiemelt garancia, megbízható webáruház!

Rendelését akár 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk!

Rendelését akár 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk!

Hypothekenrechner
Um ein Produkt durch Ratenzahlung zu kaufen, legen Sie es in den Warenkorb und wählen Sie dann Cetelem Online Store Loan für Ihre Zahlungsmethode aus.
hazaipálinka.hu Kft. ist ein Kreditvermittler der Ungarische Cetelem Bank Zrt., die Bank behält sich das Recht vor, die für die Kreditwürdigkeitsprüfung und die Kreditwürdigkeit erforderlichen Unterlagen zu bestimmen. Die Bank hat sich dem Verhaltenskodex für Finanzorganisationen unterworfen.
Wir empfehlen folgende(s) Produkt(e) als Zubehör
Alquitar Brennerei für ätherische Öle leírása

Ha otthon a kertjében a gyógynövények és a fűszernövények is megtalálhatók, miért ne hasznosítaná a hatóanyagaikat illóolaj és hirdolátum formában?
Ehhez nem is kell más, mint egy otthoni lepárló, ami Leonardo de Vinci nagyszerű találmánya.
Speciális felépítésű Alquitara segítségével hatékonyan, biztonságosan készítheti családja számára a természetes gyógyhatású anyagokat. Ennél a készüléknél a kupola egyedülálló formája teszi lehetővé, hogy az edényben keletkező gőz a kupola másik oldalán működő hűtés segítségével, a gőzök lecsapódjanak. A lecsapódott gőz pedig a kupola oldalsó részén található kivezető csövön keresztül jut el a gyűjtő edénybe. Az Alquitarában végzett desztillációs folyamata lassú, ezzel segítve elő, hogy a végeredmény kiváló minőségű illóolaj és hidrolátum lesz.
A modellnek az a sajátossága, hogy három részből áll, az edényben lévő kivehető szűrőrács teszi lehetővé a növényi anyagok elkülönítését a folyadéktól. Így az áthaladó gőz könnyedén megtalálja felfelé vezető utat a kupolába. A növényen áthaladó gőz megnyitja a növény sejtfalát és magával ragadja illékony összetevőket, úgymint illatok, illóolajok egyéb alkotórészek.
A lepárlást követően pedig nem kell kiüríteni az üstöt, hanem csak a hiányzó vízmennyiséget kell pótolni és az következő adag növényt kell az elválasztó rácsra helyezni. Ezzel a módszerrel fűtési energiát és időt lehet megtakarítani.
Ezt a készüléket használhatja pálinkák aromásítására, vagy például a manapság oly divatos gin előállítására is. Ha pedig kiveszi a középső testet pálinkafőzésre is alkalmas lesz, bár ehhez inkább a kimondottan erre a célra készült készülékeinket javasoljuk.
Forrasztásai réz és sárgarézanyagúak, vagyis teljesen ólommentesek.
A készülék részei: üst, szűrőbetét, speciális kupola

Alquitar Brennerei für ätherische Öle adatai
Artikel-Nr.
10631
Gewicht
5,1 kg/stück

Célunk, hogy teljeskörű tájékoztatást és kimagasló szolgáltatást nyújtsunk mindenkinek prémium minőségű termékeink mellett, a Hazaipálinka.hu-n nem érhetnek nem várt meglepetések! Szakértő kollégáink munkanapokon a +36-20/288-0871 telefonszámokon várják hívását és segítenek kiválasztani az Ön igényeire szabott terméket teljesen díjmentesen.

Nálunk nem kell attól tartania, hogy magára hagyjuk! A vásárlás után szakmai tanácsokkal látjuk el, ráadásul rendszeresen pálinkafőző tanfolyamokat tartunk, melyek különlegessége, hogy olyan komplex ismeretanyagot biztosít, melynek köszönhetően a résztvevők nem csak megtanulhatják, de meg is érthetik a minőségi pálinka készítésének folyamatát. Emellett a résztvevőknek a tanfolyamot követő egy héten belül leadott rendeléseikre 5%-os kedvezményt is biztosítunk minden termékünk árából! Tanfolyamainkat úgy alakítottuk ki, hogy kezdő és profi pálinkafőzők is élvezhetik előnyeit.

Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!
Tudta?

Ingyenes pálinkafőző választási tanácsadást adunk vásárlás előtt!

Ingyenes tanácsadást kérek!