Hefe für Steinobstsorten und für Beerensorten
Hefe für Steinobstsorten und für Beerensorten
810 Ft

Hefe für Steinobstsorten und für Beerensorten

Anwendung:

 

Die Trockenhefe muss in einem 35-40 Grad, klorfreien Wasser im Verhältnis 1:10 (d.h.: 20Gramm in 2 dl) unter ständigem Rühren aufgelöst werden. Wenn Sie die Hefe zur Maische geben, sollten Sie beachten, dass der Temperaturunterschied zwischen der Hefelösung und der Maische nicht höher als 10 Gradsein darf. Wenn es nötig ist, gewöhnen Sie die Hefe an die Temperatur ihrer Umgebung. Das heißt, reduzieren Sie die Temperatur der Hefe in einem Schritt höchstens um 10 Grad, indem Sie sie in der kalten Maischensaft ständig umrühren. Wenn es nötig ist, können Sie es in 5 Minuten wiederholen. Dann wird die Maische geimpft, indem Sie die Hefe in dem Maischensaft gründlich umrühren.

Die Packung enthält 20 Gramm Hefe, sie genügt für 100 Liter Maische.

Vásárolja meg most szuper áron Hefe für Steinobstsorten und für Beerensorten termékünket és válogasson további prémium minőségű magyar termékeink közül és máris élvezheti a hagyomány ízét! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1-3 munkanapon belül meg is érkezhet rendelése!

Garancia idő
1 év Szavatosság
810 Ft
vagy
14 napos visszavásárlási garancia

14 napos visszavásárlási garancia

Ingyenes főzési tanácsokkal látjuk el minden vásárlónkat!

Ingyenes főzési tanácsokkal látjuk el minden vásárlónkat, KATTINTSON IDE!

100% minőség, kiemelt garancia, megbízható webáruház!

100% minőség, kiemelt garancia, megbízható webáruház!

Rendelését akár 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk!

Rendelését akár 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk!

Wir empfehlen folgende(s) Produkt(e) als Zubehör
Hefe für Steinobstsorten und für Beerensorten leírása

Drojdia selecționată Uvaferm CM este indicată în special pentru fructele cu coajă tare dar și pentru bace.

Având o rezistență mare la frig poate începe procesul de fermentație de la temperaturi de +10 ˚C. Un pachet cu un conținut de 20g este suficient pentru 100 de l de borhot.

Hefe für Steinobstsorten und für Beerensorten adatai
Gyártó
Hazai Pálinka
Artikel-Nr.
10045
Gewicht
20 g/db

Célunk, hogy teljeskörű tájékoztatást és kimagasló szolgáltatást nyújtsunk mindenkinek prémium minőségű termékeink mellett, a Hazaipálinka.hu-n nem érhetnek nem várt meglepetések! Szakértő kollégáink munkanapokon a +36-20/288-0871 telefonszámokon várják hívását és segítenek kiválasztani az Ön igényeire szabott terméket teljesen díjmentesen.

Nálunk nem kell attól tartania, hogy magára hagyjuk! A vásárlás után szakmai tanácsokkal látjuk el, ráadásul rendszeresen pálinkafőző tanfolyamokat tartunk, melyek különlegessége, hogy olyan komplex ismeretanyagot biztosít, melynek köszönhetően a résztvevők nem csak megtanulhatják, de meg is érthetik a minőségi pálinka készítésének folyamatát. Emellett a résztvevőknek a tanfolyamot követő egy héten belül leadott rendeléseikre 5%-os kedvezményt is biztosítunk minden termékünk árából! Tanfolyamainkat úgy alakítottuk ki, hogy kezdő és profi pálinkafőzők is élvezhetik előnyeit.

Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!
Tudta?

Ingyenes pálinkafőző választási tanácsadást adunk vásárlás előtt!

Ingyenes tanácsadást kérek!