Zitronensäure 10 dkg
Zitronensäure 10 dkg
390 Ft

Zitronensäure 10 dkg

A cefre pH értékének beállításához, és a pálinkafőzéshez, cefrézéshez használt berendezések, eszközök tisztításához használható. A gyümölcsök fajtánként, termőtájanként, évjáratonként és érettségi állapotuktól függően különböző savtartalommal rendelkeznek. A gyümölcsök savtartalma jelentős védelmet nyújt a káros mikroorganizmusok ellen. A baktériumokkal és penészgombákkal szembeni védelme érdekében a cefre pH értékét savak hozzáadásával 2,8-3,2 közé kell beállítani. A PH érték beállítását rögtön a pektinbontás után kell elkezdeni.

Vásárolja meg most szuper áron Zitronensäure 10 dkg termékünket és válogasson további prémium minőségű magyar termékeink közül és máris élvezheti a hagyomány ízét! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1-3 munkanapon belül meg is érkezhet rendelése!

Garancia idő
1 év Szavatosság
390 Ft
vagy
Ingyenes főzési tanácsokkal látjuk el minden vásárlónkat!

Ingyenes főzési tanácsokkal látjuk el minden vásárlónkat, KATTINTSON IDE!

100% minőség, kiemelt garancia, megbízható webáruház!

100% minőség, kiemelt garancia, megbízható webáruház!

Rendelését akár 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk!

Rendelését akár 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk!

Vásároljon eredeti magyar terméket magyar gyártótól!

Vásároljon eredeti magyar terméket magyar gyártótól!

Wir empfehlen folgende(s) Produkt(e) als Zubehör
Zitronensäure 10 dkg leírása

A cefre pH értékének beállításához, és a pálinkafőzéshez, cefrézéshez használt berendezések, eszközök tisztításához használható.

A gyümölcsök fajtánként, termőtájanként, évjáratonként és érettségi állapotuktól függően különböző savtartalommal rendelkeznek. A gyümölcsök savtartalma jelentős védelmet nyújt a káros mikroorganizmusok ellen. A baktériumokkal és penészgombákkal szembeni védelme érdekében a cefre pH értékét savak hozzáadásával 2,8-3,2 közé kell beállítani. A PH érték beállítását rögtön a pektinbontás után kell elkezdeni.

A citromsav hamar lebomlik, ezért a cefre pH értékének beállításához csak akkor használható, ha azt az erjedés befejeződése után azonnal kifőzzük. Ha ez nem biztosítható, akkor használjunk inkább borkősavat.

Zitronensäure 10 dkg adatai
Gyártó
Hazai Pálinka
Größe
10 dkg
Artikel-Nr.
10042
Gewicht
100 g/db

Célunk, hogy teljeskörű tájékoztatást és kimagasló szolgáltatást nyújtsunk mindenkinek prémium minőségű termékeink mellett, a Hazaipálinka.hu-n nem érhetnek nem várt meglepetések! Szakértő kollégáink munkanapokon a +36-20/288-0871 telefonszámokon várják hívását és segítenek kiválasztani az Ön igényeire szabott terméket teljesen díjmentesen.

Nálunk nem kell attól tartania, hogy magára hagyjuk! A vásárlás után szakmai tanácsokkal látjuk el, ráadásul rendszeresen pálinkafőző tanfolyamokat tartunk, melyek különlegessége, hogy olyan komplex ismeretanyagot biztosít, melynek köszönhetően a résztvevők nem csak megtanulhatják, de meg is érthetik a minőségi pálinka készítésének folyamatát. Emellett a résztvevőknek a tanfolyamot követő egy héten belül leadott rendeléseikre 5%-os kedvezményt is biztosítunk minden termékünk árából! Tanfolyamainkat úgy alakítottuk ki, hogy kezdő és profi pálinkafőzők is élvezhetik előnyeit.

Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!
Tudta?

Ingyenes pálinkafőző választási tanácsadást adunk vásárlás előtt!

Ingyenes tanácsadást kérek!