Maischekorb - ECO Schnapsbrenner 50 liter
Maischekorb - ECO Schnapsbrenner 50 liter
40 290 Ft

Maischekorb - ECO Schnapsbrenner 50 liter

Maischekorb - ECO Schnapsbrenner 50 liter
Maischekorb - ECO Schnapsbrenner 50 liter
Maischekorb - ECO Schnapsbrenner 50 liter
Maischekorb - ECO Schnapsbrenner 50 liter

Verhindert das Anbrennen der Maische. Der Destillierapparat verhält sich wie ein doppelwandiger Topf.

Vásárolja meg most szuper áron Maischekorb - ECO Schnapsbrenner 50 liter termékünket és válogasson további prémium minőségű magyar termékeink közül és máris élvezheti a hagyomány ízét! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1-3 munkanapon belül meg is érkezhet rendelése!

40 290 Ft
vagy
Ingyenes főzési tanácsokkal látjuk el minden vásárlónkat!

Ingyenes főzési tanácsokkal látjuk el minden vásárlónkat, KATTINTSON IDE!

100% minőség, kiemelt garancia, megbízható webáruház!

100% minőség, kiemelt garancia, megbízható webáruház!

Rendelését akár 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk!

Rendelését akár 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk!

Vásároljon eredeti magyar terméket magyar gyártótól!

Vásároljon eredeti magyar terméket magyar gyártótól!

Maischekorb - ECO Schnapsbrenner 50 liter leírása

Das größte Problem beim Kochen von Maische ist das Verbrennen der Maische.

Sie werden viele Unannehmlichkeiten los, wenn Sie bei der Herstellung des Alkohols einen Brei verwenden. Das dichte, sonnenbrandanfällige Material kommt nicht mit der Wand des heißen Topfes in Berührung, es ist von einer Flüssigkeitsschicht umgeben, die nicht verbrennen kann. Fruchtstücke können nicht auf dem Topfboden sitzen. Die Destillationszeit der Maische kann deutlich verkürzt werden.

Bei der Maischeherstellung ist es wichtig, keine größeren Feststoffe zu enthalten, auch weil die Hefe Zugang zu allen Zuckermolekülen hat und daraus Alkohol macht und so die Aromen und Geschmacksrichtungen der Früchte beim Kochen in das Destillat übergehen können. Das Pektin abbauende Enzym verflüssigt den Rohstoff praktisch, indem es das Pektin in der Fruchtzellwand abbaut.

Größere Stücke können jedoch in der Maische verbleiben. Bei einwandigen Brennern ohne Mischaggregat können die Fruchtstücke in der Maische auf dem Topfboden sitzen und selbst bei vorsichtigster Erhitzung über kurz oder lang zu verkohlen beginnen.

Die verbrannte Maische hat einen unangenehmen Geschmack und Geruch, der den Brandy ruiniert.

Weiterer Schaden ist, dass der verbrannte Topf nur mit viel Arbeit gereinigt werden kann.

Maischekorb-Größen:

Maischekorb - ECO Schnapsbrenner 50 liter adatai
Gyártó
Hazai Pálinka
Art
ECO
Artikel-Nr.
10528
Gewicht
4,4 kg/db

Célunk, hogy teljeskörű tájékoztatást és kimagasló szolgáltatást nyújtsunk mindenkinek prémium minőségű termékeink mellett, a Hazaipálinka.hu-n nem érhetnek nem várt meglepetések! Szakértő kollégáink munkanapokon a +36-27/537-492 és a +36-20/288-0871 telefonszámokon várják hívását és segítenek kiválasztani az Ön igényeire szabott terméket teljesen díjmentesen.

Nálunk nem kell attól tartania, hogy magára hagyjuk! A vásárlás után szakmai tanácsokkal látjuk el, ráadásul rendszeresen pálinkafőző tanfolyamokat tartunk, melyek különlegessége, hogy olyan komplex ismeretanyagot biztosít, melynek köszönhetően a résztvevők nem csak megtanulhatják, de meg is érthetik a minőségi pálinka készítésének folyamatát. Emellett a résztvevőknek a tanfolyamot követő egy héten belül leadott rendeléseikre 5%-os kedvezményt is biztosítunk minden termékünk árából! Tanfolyamainkat úgy alakítottuk ki, hogy kezdő és profi pálinkafőzők is élvezhetik előnyeit.

Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!
Tudta?

Ingyenes pálinkafőző választási tanácsadást adunk vásárlás előtt!

Ingyenes tanácsadást kérek!