ECO-Brenner mit Mischer - 50 liter

ECO-Brenner mit Mischer - 50 liter
ECO-Brenner mit Mischer - 50 liter
ECO-Brenner mit Mischer - 50 liter
ECO-Brenner mit Mischer - 50 liter
ECO-Brenner mit Mischer - 50 liter
ECO-Brenner mit Mischer - 50 liter
ECO-Brenner mit Mischer - 50 liter

Az Eco pálinkafőző család magasabb komfortfokozatú verziói 38 - 50 literes méretben is megvásárolhatók. Magyarországon gyártott, kedvező árfekvésű pálinkafőzőinket ebben a verzióban keverő szerkezettel ajánljuk. Az üstbe beszerelt keverőszerkezet használatával azok a cefrék is odaégés mentesen lefőzhetők, melyek nagyobb rizikóval bírnak. A keverőegység nem csak a leégés gátlása miatt lehet fontos, hanem az egyenletes felfűtés és hőeloszlás, a forrás elősegítése, valamint a cefre mozgatása és homogenizálása is.

A beépített keverőegység az odakozmálás ellen nyújt megoldás. Így a sűrű vagy nagyobb gyümölcsdarabokat tartalmazó cefre is a keverő használatával odaégés nélkül dinamikusan lefőzhető.

Kevésbé gyakorlott pálinkafőzőknek, biztonságra törekvőknek feltétlen a keverős verziójú ECO Pálinkafőzőnket javasoljuk.

A rozsdamentes acélból készült üst és hűtő berendezés hosszú élettartamot és magas ütésállóságot biztosít. Az üst fenekének tripla szendvics kialakítása egyenletesebb hőelosztás biztosít, ezzel segít a cefre lekozmálásának csökkentésében.

A vörösréz kupola és páracső biztosítja a Magyarországon megszokott ízvilághoz szükséges réz-ionok bejutását a pálinkába.

A főkép utáni képeken, illusztrációt láthat; hogyan lehet tövábbi kiegészítőkkel felszerelni a főzőjét!

Vásárolja meg most szuper áron ECO-Brenner mit Mischer - 50 liter termékünket és válogasson további prémium minőségű magyar termékeink közül és máris élvezheti a hagyomány ízét! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1-3 munkanapon belül meg is érkezhet rendelése!

Garancia idő
2 év Garancia
Nicht auf Lager
Magyar termék
Fassungsvermögen
229 990 Ft
Bitte erkundigen
vagy
Ingyenes főzési tanácsokkal látjuk el minden vásárlónkat!

Ingyenes főzési tanácsokkal látjuk el minden vásárlónkat, KATTINTSON IDE!

100% minőség, kiemelt garancia, megbízható webáruház!

100% minőség, kiemelt garancia, megbízható webáruház!

Rendelését akár 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk!

Rendelését akár 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk!

Vásároljon eredeti magyar terméket magyar gyártótól!

Vásároljon eredeti magyar terméket magyar gyártótól!

Hypothekenrechner
Um ein Produkt durch Ratenzahlung zu kaufen, legen Sie es in den Warenkorb und wählen Sie dann Cetelem Online Store Loan für Ihre Zahlungsmethode aus.
hazaipálinka.hu Kft. ist ein Kreditvermittler der Ungarische Cetelem Bank Zrt., die Bank behält sich das Recht vor, die für die Kreditwürdigkeitsprüfung und die Kreditwürdigkeit erforderlichen Unterlagen zu bestimmen. Die Bank hat sich dem Verhaltenskodex für Finanzorganisationen unterworfen.
Wir empfehlen folgende(s) Produkt(e) als Zubehör
ECO-Brenner mit Mischer - 50 liter leírása

Magyarországon gyártott, kedvező árfekvésű pálinkafőző. A rozsdamentes acélból készült üst és hűtő berendezés hosszú élettartamot és magas ütésállóságot biztosít. A beépített keverő egység biztonságot nyújt a leégés ellen, illetve a nagy felületű vörösréz kupola és páracső kiválóan működik a párlattisztítás területén.

Minimális helyigénye, könnyű kezelhetősége és kedvező árfekvése miatt elsősorban kezdő pálinkafőzőknek ajánljuk, kisebb mennyiségek házi lepárlására.

A berendezés rendelkezik a Nemzeti Élelmiszerlánc Biztonsági hivatal minősítésével (száma: E04928)


Biztonsági figyelmeztetés: A biztonságos üzemeltetés érdekében minden főzés előtt győződjön meg róla, hogy a pára útjában nincs dugulás! Amennyiben mégis dugulás lépne fel, a robbanás megelőzése érdekében az üst és a kupola szétnyílik, és a gőz a nyíláson át távozik. A gőz esetenként nagy mennyiségű alkoholt tartalmaz, ezért gyúlékony lehet. Emiatt fontos, hogy a melegítéshez használt láng soha ne érje el az üst oldalát! Ha azt látja, hogy a kupola főzés közben megemelkedik, akkor azonnal kapcsolja le az üst fűtését, fejezze be a főzést, és szüntesse meg a dugulást a főzés újbóli megkezdése előtt!

FONTOS: A Hazaipálinka.hu Kft-nél kapható ECO pálinkafőzők nem azonosak a más forgalmazóknál kapható "ECO" elnevezésű pálinkafőzőkkel! Az ECO pálinkafőzőket a Hazaipálinka.hu Kft. gyártja, és Magyarországon kizárólag a Hazaipálinka.hu Kft. és partnerei forgalmazzák!

 

ECO-Brenner mit Mischer - 50 liter adatai
Gyártó
Hazai Pálinkafőző - Magyar termék
Art
ECO
Herkunft
Saját gyártású Magyar termék
Artikel-Nr.
10555
Gewicht
18,1 kg/db

Célunk, hogy teljeskörű tájékoztatást és kimagasló szolgáltatást nyújtsunk mindenkinek prémium minőségű termékeink mellett, a Hazaipálinka.hu-n nem érhetnek nem várt meglepetések! Szakértő kollégáink munkanapokon a +36-27/537-492 és a +36-20/288-0871 telefonszámokon várják hívását és segítenek kiválasztani az Ön igényeire szabott terméket teljesen díjmentesen.

Nálunk nem kell attól tartania, hogy magára hagyjuk! A vásárlás után szakmai tanácsokkal látjuk el, ráadásul rendszeresen pálinkafőző tanfolyamokat tartunk, melyek különlegessége, hogy olyan komplex ismeretanyagot biztosít, melynek köszönhetően a résztvevők nem csak megtanulhatják, de meg is érthetik a minőségi pálinka készítésének folyamatát. Emellett a résztvevőknek a tanfolyamot követő egy héten belül leadott rendeléseikre 5%-os kedvezményt is biztosítunk minden termékünk árából! Tanfolyamainkat úgy alakítottuk ki, hogy kezdő és profi pálinkafőzők is élvezhetik előnyeit.

Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!
Tudta?

Ingyenes pálinkafőző választási tanácsadást adunk vásárlás előtt!

Ingyenes tanácsadást kérek!