Disitllate filter

Disitllate filter
Disitllate filter
Disitllate filter
Disitllate filter
Disitllate filter
Disitllate filter

A szűrő használatával megszűnhet a kellemetlen fémes íz, selymesebb, lágyabb íz érhető el." Tükrössé" teszi a párlatot, megszünteti az opálosodást.

A szűrőberendezés töltete kationcserélő gyanta.

Vásárolja meg most szuper áron Disitllate filter termékünket és válogasson további prémium minőségű magyar termékeink közül és máris élvezheti a hagyomány ízét! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1-3 munkanapon belül meg is érkezhet rendelése!

Garancia idő
1 év Garancia
Nicht auf Lager
Magyar termék
32 390 Ft
Bitte erkundigen
vagy
Ingyenes főzési tanácsokkal látjuk el minden vásárlónkat!

Ingyenes főzési tanácsokkal látjuk el minden vásárlónkat, KATTINTSON IDE!

100% minőség, kiemelt garancia, megbízható webáruház!

100% minőség, kiemelt garancia, megbízható webáruház!

Rendelését akár 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk!

Rendelését akár 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk!

Vásároljon eredeti magyar terméket magyar gyártótól!

Vásároljon eredeti magyar terméket magyar gyártótól!

Hypothekenrechner
Um ein Produkt durch Ratenzahlung zu kaufen, legen Sie es in den Warenkorb und wählen Sie dann Cetelem Online Store Loan für Ihre Zahlungsmethode aus.
hazaipálinka.hu Kft. ist ein Kreditvermittler der Ungarische Cetelem Bank Zrt., die Bank behält sich das Recht vor, die für die Kreditwürdigkeitsprüfung und die Kreditwürdigkeit erforderlichen Unterlagen zu bestimmen. Die Bank hat sich dem Verhaltenskodex für Finanzorganisationen unterworfen.
Wir empfehlen folgende(s) Produkt(e) als Zubehör
Disitllate filter leírása

A következő pálinka hibák megszüntetésére szolgál a készülék:


Opálosodás okai:

  • Nem történt meg a kozmaolajok leválasztása az alszesz tisztítófőzése során.
  • A cefre túl savas ill. elindult az ecetesedés.
  • A fogyasztási alkoholtartalom beállításához (hígításhoz) nagy ásványanyag tartalmú, kemény vizet használtak, vagy a hígítás sokkolta a párlatot. A hígításhoz használjon desztillált vizet.

Fémes íz okai:

  • A cefre vagy a pálinka helytelen tárolása
  • Fémmel történő érintkezés
  • A szűrő használatával megszűnhet a kellemetlen fémes íz, selymesebb, lágyabb íz érhető el.

Kation gyantás szűrő használata a pálinka hibák megszüntetésében.

A szűrőberendezés töltete kation cserélő gyanta. A pálinka hibák javításához azonos típusú kation gyantát alkalmazzunk, mint a vízlágyításhoz. Alap állapotukban a gyanta szemcsék negatívok, de ha erős só oldatban 24 órát áztatjuk, akkor nátriumionokkal pozitívan töltötté válnak. A vízben lévő oldott kalciumnak (Ca2+), magnéziumnak (Mg2+) pozitív töltése van. Amikor a kemény víz átáramlik a nátriummal (Na+) feltöltött gyantaszemeken, akkor a negatív gyantaszemek magukhoz vonzzák a kalcium- és a magnéziumionokat. Az ellentétes töltés miatt rátapadnak a gyantaszemekre, és a nátriumion leválik, és kivonja a vízből a kalciumot és a magnéziumot. A folyamat eredményeképpen a nátrium kicserélődik a kalciumionokra és magnéziumionokra úgy, hogy azok a gyantaszemeken maradnak. Idővel, legfőképpen a folyadékok ásványi anyagtartalma miatt, az átengedett folyadék működésképtelenné teszi a gyantát, ezért regenerálni kell.

A kozmaolajok leválasztásához a hibás pálinkát 72 órára fagyasztóba kell rakni. Ekkor az kozmaolaj megszilárdul és a készülék használatakor a szűrőpapíron fennakad.

A berendezés tartalmaz egy adagoló egységet mely megkönnyíti a szűrés folyamatát.

Disitllate filter adatai
Gyártó
Hazai Pálinka
Herkunft
Saját gyártású Magyar termék
Artikel-Nr.
10198
Gewicht
2,3 kg/db

Célunk, hogy teljeskörű tájékoztatást és kimagasló szolgáltatást nyújtsunk mindenkinek prémium minőségű termékeink mellett, a Hazaipálinka.hu-n nem érhetnek nem várt meglepetések! Szakértő kollégáink munkanapokon a +36-20/288-0871 telefonszámokon várják hívását és segítenek kiválasztani az Ön igényeire szabott terméket teljesen díjmentesen.

Nálunk nem kell attól tartania, hogy magára hagyjuk! A vásárlás után szakmai tanácsokkal látjuk el, ráadásul rendszeresen pálinkafőző tanfolyamokat tartunk, melyek különlegessége, hogy olyan komplex ismeretanyagot biztosít, melynek köszönhetően a résztvevők nem csak megtanulhatják, de meg is érthetik a minőségi pálinka készítésének folyamatát. Emellett a résztvevőknek a tanfolyamot követő egy héten belül leadott rendeléseikre 5%-os kedvezményt is biztosítunk minden termékünk árából! Tanfolyamainkat úgy alakítottuk ki, hogy kezdő és profi pálinkafőzők is élvezhetik előnyeit.

Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!
Tudta?

Ingyenes pálinkafőző választási tanácsadást adunk vásárlás előtt!

Ingyenes tanácsadást kérek!