Destillatkühler aus Edelstahl 10kW
Destillatkühler aus Edelstahl 10kW
68 390 Ft

Destillatkühler aus Edelstahl 10kW

Destillatkühler aus Edelstahl 10kW
Destillatkühler aus Edelstahl 10kW

Hocheffizienter, wassersparender, präzise regelbarer Destillatkühler. Rostfreie Materialien sorgen für Korrosionsbeständigkeit und Langlebigkeit.

Vásárolja meg most szuper áron Destillatkühler aus Edelstahl 10kW termékünket és válogasson további prémium minőségű magyar termékeink közül és máris élvezheti a hagyomány ízét! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1-3 munkanapon belül meg is érkezhet rendelése!

Garancia idő
1 év Garancia
Magyar termék
68 390 Ft
vagy
Ingyenes főzési tanácsokkal látjuk el minden vásárlónkat!

Ingyenes főzési tanácsokkal látjuk el minden vásárlónkat, KATTINTSON IDE!

100% minőség, kiemelt garancia, megbízható webáruház!

100% minőség, kiemelt garancia, megbízható webáruház!

Rendelését akár 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk!

Rendelését akár 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk!

Vásároljon eredeti magyar terméket magyar gyártótól!

Vásároljon eredeti magyar terméket magyar gyártótól!

Hypothekenrechner
Um ein Produkt durch Ratenzahlung zu kaufen, legen Sie es in den Warenkorb und wählen Sie dann Cetelem Online Store Loan für Ihre Zahlungsmethode aus.
hazaipálinka.hu Kft. ist ein Kreditvermittler der Ungarische Cetelem Bank Zrt., die Bank behält sich das Recht vor, die für die Kreditwürdigkeitsprüfung und die Kreditwürdigkeit erforderlichen Unterlagen zu bestimmen. Die Bank hat sich dem Verhaltenskodex für Finanzorganisationen unterworfen.
Wir empfehlen folgende(s) Produkt(e) als Zubehör
Destillatkühler aus Edelstahl 10kW leírása

Es kann nicht nur für die von uns hergestellten Brandyhersteller verwendet werden, sondern auch für DES, Destilatori, Panka, Perfect Home)

  • 0,55 m² Edelstahl-Kühlschlange, Durchm. DN16 x 4500 mm
  • Wasservolumen: 12 Liter
  • Wasseranschluss: 1/2"
  • Destillatanschluss: 5/4" konischer Verschluss
  • System: freier Durchfluss (nicht druckbeständig, Ablauf darf nicht abgesperrt werden)
  • Auch für doppelwandige Brenner geeignet
  • Einstellbarer Wasserverbrauch, Messung der Wasseraustrittstemperatur, automatische Wasseraufbereitung (erforderlicher Wasserverbrauch in der 1. Destillation: 1,2 x Maischemenge, erforderlicher Wasserverbrauch in der 2. Destillation: 1,5 x Menge an erstem Destillat - Destillationsalkohol)
  • Aus- und Eingang mit Schraubanschluss
Destillatkühler aus Edelstahl 10kW adatai
Gyártó
Hazai Pálinka
Herkunft
Saját gyártású Magyar termék
Artikel-Nr.
10503
Gewicht
8,8 kg/db

Célunk, hogy teljeskörű tájékoztatást és kimagasló szolgáltatást nyújtsunk mindenkinek prémium minőségű termékeink mellett, a Hazaipálinka.hu-n nem érhetnek nem várt meglepetések! Szakértő kollégáink munkanapokon a +36-27/537-492 és a +36-20/288-0871 telefonszámokon várják hívását és segítenek kiválasztani az Ön igényeire szabott terméket teljesen díjmentesen.

Nálunk nem kell attól tartania, hogy magára hagyjuk! A vásárlás után szakmai tanácsokkal látjuk el, ráadásul rendszeresen pálinkafőző tanfolyamokat tartunk, melyek különlegessége, hogy olyan komplex ismeretanyagot biztosít, melynek köszönhetően a résztvevők nem csak megtanulhatják, de meg is érthetik a minőségi pálinka készítésének folyamatát. Emellett a résztvevőknek a tanfolyamot követő egy héten belül leadott rendeléseikre 5%-os kedvezményt is biztosítunk minden termékünk árából! Tanfolyamainkat úgy alakítottuk ki, hogy kezdő és profi pálinkafőzők is élvezhetik előnyeit.

Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!
Tudta?

Ingyenes pálinkafőző választási tanácsadást adunk vásárlás előtt!

Ingyenes tanácsadást kérek!