Hazai Pálinkafőző - Magyar termék
ECO pálinkafőző keverővel

ECO pálinkafőző keverővel

Az Eco pálinkafőző család magasabb komfortfokozatú verziói 38 - 50 literes méretben is megvásárolhatók. Magyarországon gyártott, kedvező árfekvésű pálinkafőzőinket ebben a verzióban keverő szerkezettel ajánljuk. Az üstbe beszerelt keverőszerkezet használatával azok a cefrék is odaégés mentesen lefőzhetők, melyek nagyobb rizikóval bírnak. A keverőegység nem csak a leégés gátlása miatt lehet fontos, hanem az egyenletes felfűtés és hőeloszlás, a forrás elősegítése, valamint a cefre mozgatása és homogenizálása is. 

A beépített keverőegység az odakozmálás ellen nyújt megoldás. Így a sűrű vagy nagyobb gyümölcsdarabokat tartalmazó cefre is a keverő használatával odaégés nélkül dinamikusan lefőzhető.

Kevésbé gyakorlott pálinkafőzőknek, biztonságra törekvőknek feltétlen a keverős verziójú ECO Pálinkafőzőnket javasoljuk.

A rozsdamentes acélból készült üst és hűtő berendezés hosszú élettartamot és magas ütésállóságot biztosít. Az üst fenekének tripla szendvics kialakítása egyenletesebb hőelosztás biztosít, ezzel segít a cefre lekozmálásának csökkentésében.

A vörösréz kupola és páracső biztosítja a Magyarországon megszokott ízvilághoz szükséges réz-ionok bejutását a pálinkába.

Elérhető:
Raktáron
Cikkszám:
ECOK
Űrtartalom kiválaszása:

Magyarországon gyártott, kedvező árfekvésű pálinkafőző. A rozsdamentes acélból készült üst és hűtő berendezés hosszú élettartamot és magas ütésállóságot biztosít. A beépített keverő egység biztonságot nyújt a leégés ellen, illetve a nagy felületű vörösréz kupola és páracső kiválóan működik a párlattisztítás területén.

Minimális helyigénye, könnyű kezelhetősége és kedvező árfekvése miatt elsősorban kezdő pálinkafőzőknek ajánljuk, kisebb mennyiségek házi lepárlására.

A berendezés rendelkezik a Nemzeti Élelmiszerlánc Biztonsági hivatal minősítésével (száma: E04928)

A pálinkafőző házhoz szállítása Magyarország területén belül ingyenes!      

Biztonsági figyelmeztetés: A biztonságos üzemeltetés érdekében minden főzés előtt győződjön meg róla, hogy a pára útjában nincs dugulás! Amennyiben mégis dugulás lépne fel, a robbanás megelőzése érdekében az üst és a kupola szétnyílik, és a gőz a nyíláson át távozik. A gőz esetenként nagy mennyiségű alkoholt tartalmaz, ezért gyúlékony lehet. Emiatt fontos, hogy a melegítéshez használt láng soha ne érje el az üst oldalát! Ha azt látja, hogy a kupola főzés közben megemelkedik, akkor azonnal kapcsolja le az üst fűtését, fejezze be a főzést, és szüntesse meg a dugulást a főzés újbóli megkezdése előtt!

 

FONTOS: A Hazaipálinka.hu Kft-nél kapható ECO pálinkafőzők nem azonosak a más forgalmazóknál kapható "ECO" elnevezésű pálinkafőzőkkel! Az ECO pálinkafőzőket a Hazaipálinka.hu Kft. gyártja, és Magyarországon kizárólag a Hazaipálinka.hu Kft. és partnerei forgalmazzák!

Ajánlott termékeink