Új termék: 50 literes ECO pálinkafőző!

Új pálinkafőző

Elkészült a legnépszerűbb pálinkafőzőnk, a 17 literes ECO pálinkafőző nagy testvére, az 50 literes ECO!

A nagyobbik ECO pálinkafőző is méretéhez képest a legolcsóbb pálinkafőző a választékunkban, de ezzel már komolyabb mennyiségű pálinkát is főzhetünk, akár több 100 liter cefrének is bátran nekiláthatunk az 50 literes ECO-val!

Az üst és a hűtő rozsdamentes acél, ami biztosítja a hosszú élettartamot, ütésállóságot és a könnyű tisztíthatóságot. Az üst fenekének tripla szendvics kialakítása segít a cefre lekozmálásának megelőzésében.A vörösréz kupola és páracső biztosítja a Magyarországon megszokott ízvilághoz szükséges réz-ionok bejutását a pálinkába.

Az új, 50 literes ECO pálinkafőző már megrendelhető.


Válassza ki az Ön számára ideális pálinkafőző berendezést


Tudjon meg többet a pálinkafőzés művészetéről

A lepárlás alapvető szabályai

A lepárlás alapvető szabályai A lepárlást számos területen alkalmazzák, például olaj, vagy alkohol lepárláshoz. Az általunk forgalmazott berendezések mindezekre a felhasználásokra alkalmasak, de azért néhány dologra érdemes odafigyelni, hogy a főzés során esetlegesen előforduló sérülést, vagy a gyenge minőségű párlat fogyasztása...

Eco pálinkafőző kis hibával – nagy kedvezménnyel

17 literes ECO pálinkafőzők kisebb szépséghibával, 10 000 Ft. kedvezménnyel kaphatóak a készlet erejéig! A szállítás során kisebb horpadást szenvedett üstökön a horpadást kijavítottuk, de a javítás helye látható maradt. A hibák többnyire alig láthatóak, és a pálinkafőzők működését egyáltalán nem befolyásolják...

Hazai pálinkafőző – Magyar gyártmány, kiváló minőség

Végre főzhetjük magyar lepárlókban a pálinkát! 2011. November 17-e óta már kereskedelmi forgalomban is kaphatóak a 100%-ban Magyarországon készülő “Hazai” típusú pálinkafőzők, 12, 24, 35 és 48 literes méretekben. 3 év garancia, rövid szállítási határidők, hosszú várható élettartam és a legfinomabb pálinkák készítéséhez megfelelő formavilág – és ez mind magyar!