How to cook excellent brandy? Course

How to cook excellent brandy? Course
How to cook excellent brandy? Course
How to cook excellent brandy? Course
How to cook excellent brandy? Course
How to cook excellent brandy? Course
How to cook excellent brandy? Course
How to cook excellent brandy? Course
How to cook excellent brandy? Course
How to cook excellent brandy? Course
How to cook excellent brandy? Course

A tanfolyam különlegessége, hogy olyan komplex ismeretanyagot biztosít, melynek köszönhetően a résztvevők nem csak megtanulhatják, de meg is érthetik a minőségi pálinka készítésének folyamatát. Emellett a résztvevőknek a tanfolyamot követő egy héten belül leadott rendeléseikre 5%-os kedvezményt is biztosítunk minden termékünk árából!

A tanfolyam pontos részleteiről a megrendelést követő napokban tájékoztatunk.

 

HELYSZÍN: FÓT, JÓZSEF ATTILA UTCA 45.

Vásárolja meg most szuper áron How to cook excellent brandy? Course termékünket és válogasson további prémium minőségű magyar termékeink közül és máris élvezheti a hagyomány ízét! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1-3 munkanapon belül meg is érkezhet rendelése!

Out of stock
Ask about it
vagy
Ingyenes főzési tanácsokkal látjuk el minden vásárlónkat!

Ingyenes főzési tanácsokkal látjuk el minden vásárlónkat, KATTINTSON IDE!

100% minőség, kiemelt garancia, megbízható webáruház!

100% minőség, kiemelt garancia, megbízható webáruház!

Rendelését akár 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk!

Rendelését akár 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk!

Vásároljon eredeti magyar terméket magyar gyártótól!

Vásároljon eredeti magyar terméket magyar gyártótól!

How to cook excellent brandy? Course leírása

Reggel 9:30 tól kezdődik majd a regisztráció, tehát az előre megvásárolt jegyekkel, ettől az időponttól van mód majd bejelentkezni.

Az oktatás 10:00 kor kezdődik.

Várhatóan délután 17 óra körül lesz vége a tanfolyamnak. Ami meghosszabíthatja a képzést, az a felmerülő kérdések, hiszen a kurzuson résztvevőknek természetesen lesz lehetőségük az egyéni kérdések feltevésére is. 

HELYSZÍN: FÓT, JÓZSEF ATTILA UTCA 45.

 

A tanfolyamon a következő előadásokat hallgathatják meg a résztvevők:

1. A cefrézés elmélete
Tartalma: A résztvevők megismerik a cefrében lejátszódó biológiai és kémiai folyamatokat.
Célja: A résztvevők legyenek képesek a tipikus erjedési hibák önálló felismerésére és az ellenük történő védekezésre.

2. A cefrézés gyakorlata
Tartalma: A résztvevők megismerik az irányított erjesztés lépéseit, az adalékanyagok helyes használatát és az egyes gyümölcs fajták jellegzetességeit.
Célja: A résztvevők legyenek képesek az alkohol kihozatal maximalizálására az aromaanyagok megtartása mellett, valamint tudják biztosítani a cefre megfelelő védelmét.

3. A lepárlás elmélete
Tartalma: A résztvevők megismerik a lepárlási technológiák fizikai törvényszerűségeit, azok korlátait és a leggyakoribb lepárló berendezések működését.
Célja: A résztvevők legyenek képesek értelmezni a lepárlás során megfigyelhető jelenségeket, és azok alapján önállóan módosítani a lepárlás technológiáját a különböző cefrék tulajdonságainak megfelelően.

4. Pálinkafőző készülékek
Tartalma: A résztvevők megismerik az egyes pálinkafőző típusok működési jellemzőt, előnyeit és hátrányait.
Célja: A résztvevők tudjanak eligazodni a hazai pálinkafőző kínálatban, és legyenek képesek kiválasztani a saját céljaikra legmegfelelőbb pálinkafőző típust.

5. A lepárlás gyakorlata
Tartalma: A résztvevők megismerik a kisüsti pálinkafőzés technológiáját és módszereit. Az előadás részeként szagminták segítségével megtanulják beazonosítani a párlatfrakciókat.
Célja: A résztvevők legyenek képesek elkerülni a cefre lekozmálását, szétválasztani a párlatfrakciókat, és adott cefréből a lehető legjobb minőségű pálinkát főzni – mindezt minimális energia és víz felhasználás mellett.

6. A pálinka kezelése
Tartalma: A résztvevők megismerik az elkészült pálinkában lejátszódó kémiai folyamatokat, az érlelés és a pihentetés menetét, a pálinka kóstolás szabályait.
Célja: A résztvevők legyenek képesek magas értékű és minőségű pálinka előállítására, és saját szakértelmük révén járuljanak hozzá a minőségi pálinka kultúrájának elterjedéséhez.

Az előző tanfolyam résztvevői a tanfolyam egészét összességében 96,8%-osra értékelték.

Az osztályozás mellett a következő szöveges értékeléseket és véleményeket kaptuk:

Pozitív:

  • Bár nemrég óta foglalkozom ezzel a témakörrel a továbbképzéssel mindig is törődni kell. Az itt szerzett többlettudás egyrészt adódott az előadók ismeretanyagából, de lényeges az egymás közti konzultációk hasznossága is.
  • Megérte eljönni a haladóknak is.
  • Megérte eljönni.
  • Nagyon örülök, hogy eljöttem a tanfolyamra, mert remélem hatékonyabban tudom majd használni a főzőt!
  • Örülök, hogy itt lehettem, hasznos infokat hallottam és láttam.
    Nem bántam meg, hogy eljöttem.
  • Jól szervezett, hasznos információkkal dúsított.
  • Nagyon színvonalas és hasznos ismereteket kaptam. Gratulálok a rendezéshez, szervezéshez.
  • Gratulálok a pálinkafőzőjükhöz
  • Rendkívül hasznos

Negatív:

  • Inkább a konkrét dolgokat helyezzék előtérbe az idő hiánya miatt
  • A lepárlás elmélete hasznos ugyan de elveszi az időt a gyakorlati oktatástól
  • Az előadások idejének pontosabb betartását kérném.

A tanfolyam díja: 29 990 Ft

HELYSZÍN: FÓT, JÓZSEF ATTILA UTCA 45.

E-mail: r.monika@hazaipalinka.hu
Telefon: +36 (27) 537-492
Mobil: +36 (20) 288-0871
Fax: +36 (27) 537-49

How to cook excellent brandy? Course adatai
Gyártó
Hazai Pálinkafőző - Magyar termék
Article No.
10611

Célunk, hogy teljeskörű tájékoztatást és kimagasló szolgáltatást nyújtsunk mindenkinek prémium minőségű termékeink mellett, a Hazaipálinka.hu-n nem érhetnek nem várt meglepetések! Szakértő kollégáink munkanapokon a +36-27/537-492 és a +36-20/288-0871 telefonszámokon várják hívását és segítenek kiválasztani az Ön igényeire szabott terméket teljesen díjmentesen.

Nálunk nem kell attól tartania, hogy magára hagyjuk! A vásárlás után szakmai tanácsokkal látjuk el, ráadásul rendszeresen pálinkafőző tanfolyamokat tartunk, melyek különlegessége, hogy olyan komplex ismeretanyagot biztosít, melynek köszönhetően a résztvevők nem csak megtanulhatják, de meg is érthetik a minőségi pálinka készítésének folyamatát. Emellett a résztvevőknek a tanfolyamot követő egy héten belül leadott rendeléseikre 5%-os kedvezményt is biztosítunk minden termékünk árából! Tanfolyamainkat úgy alakítottuk ki, hogy kezdő és profi pálinkafőzők is élvezhetik előnyeit.

Opinions
Be the first to review this product!
Tudta?

Ingyenes pálinkafőző választási tanácsadást adunk vásárlás előtt!

Ingyenes tanácsadást kérek!