Keverős pálinkafőző

HAMAROSAN KÍNÁLATUNKBAN AZ IDEI ÉV FEJLESZTÉSE!


Keverős és üstházas pálinkafőző. 80-100 literes, szimpla falú pálinkafőző beépített keverővel és hőmérővel,10 kW teljesítményű hűtővel, leeresztő csappal. Az üst, a kupola és a páracső nagy tisztaságú vörösréz lemezből készült. Alap tartozék a hengerelt lemezből készült tűztér, melyben gázzal és fával is lehet tüzelni.

Elérhető:
Raktáron
Cikkszám:
KVRS100
Űrtartalom kiválaszása:

Cégünk által fejlesztett és gyártott, kiváló minőségű keverős pálinkafőző készülékek. A berendezés üstjének, kupolájának és páracsövének alapanyaga 99,9%-os tisztaságú vörösréz. Az üst űrmérete: 80 illetve 100 liter.

A szimpla falú pálinkafőző beépített keverővel, leeresztő csappal és hőmérővel, 10 kW teljesítményű hűtővel rendelkezik.

Az üst, a kupola és a páracső nagy tisztaságú vörösréz lemezből készült. Alap tartozék a hengerelt lemezből készült tűztér, melyben gázzal és fával is lehet tüzelni.

A kupolába szerelt hőmérővel folyamatosan ellenőrizheti a főzési folyamatot, a frakciók szétválasztását, a beépített keverő használatával gyorsan, odaégés nélkül lefőzhető a cefre. A réz alapanyagnak, és a nagyméretű tisztító kupolának köszönhetően a finomítás során jól elválaszthatóak a párlatfrakciók, így a kész pálinka tiszta és ízletes lesz.

Azoknak ajánljuk, akik viszonylag sok, szezononként akár több száz liter cefrét is ki szeretnének főzni.

Motoros keverő egységgel is rendelhető!    Minden készülékre utólag is felszerelhető. Ára: 66.000 Ft

       

  A pálinkafőzők házhoz szállítása

Magyarország területén belül ingyenes!

Címkék: 80 literes pálinkafőző 100 literes pálinkafőző

Ajánlott termékeink